Monday, December 31, 2012

2012

Rok 2012 je u konce. Nebyl nejhorší, ale určitě jsem si vědoma chyb, které jsem v tomto roce udělala. Mám spoustu předsevzetí až se bojím, že  se nezvládnu podle nich řídit. Moc bych si přála se v blogování zlepšovat a aby vás to tady stále bavilo:) Jestli máte nějaký tip, co zlepšit, určitě pište, vše uvítám s radostí!
Takže ještě jednou vám děkuju za vaši přízeň a přeji krásný Silvestr!<3

Sunday, December 30, 2012

Dream

Dnešní den jsem si užila, protože jsme si s rodiči udělali program. Je tady konec roku, ale o tom až zítra, kdy to bude naprosto aktuální. Opět jsem měla svůj milovaný kabát a boty. Tyhle dva kousky patří mezi mé největší oblíbence. Prvním úlovkem v letošních slevách je právě tato sukně z H&M, mám dojem, že je z kolekce Lany del Rey, ale nejsem si jistá. Chtěla jsem si ji pořídit, již když jsem ji viděla poprvé. Jelikož je sukně spíš něžná doplnila jsem jí "tvrdší" džínovou bundičkou. Myslím, že společně tvoří skvělé duo. Dneska byla zase příšerná zima, nemám to ráda, už se strašně těším na jaro...to si, ale ještě dlouho počkám.

Thursday, December 27, 2012

Elf

Vždy, když si vezmu tuhle čepici, cítím se jako nějaký trpaslík:D Už několikrát jsem přemýšlela nad tím, že ji už nebudu nosit, ale vždy jsem si to pak rozmyslela...Co myslíte, udělala jsem dobře? Já doufám, že ano. Pak jsem si vzala milovaný kabát, naušnice a svetr z mého oblíbeného sekáče Invence, o kterém jsem psala i článek:)) Tak co Vánoce, já jsem si je užila a Ježíšek byl na mě letos moooc hodný:) Dárky mi jednoduše udělaly radost, ale atmosféra byla ještě lepší než všechny dary. Máme super stromeček, který u mě hraje jednu z hlavních rolích:D
P.S. S tímto outfitem se hlasím do Fashion  Challange, jelikož téma jsou čepice:))

Monday, December 24, 2012

Merry Christmas

I já vám všem přeji krásné a pohodové prožití Vánočních svátků! Ať se vám splní všechna přání, sníte spoustu výborného cukroví a odpčinete si od každodenní práce a stresu:)
Prostě Merry Christmas!
<3

Saturday, December 22, 2012

Vest

Byla strašná zima, co vám budu vyprávět, ale jinak se mám fajn:D Konečně na mě dopadla vánoční nálada a já se strašně moc těším! Poprvé na mě vidíte kožešinovou vestičku, kterou mám z již zmiňované Invence, (článek o tomto 2handu TADY). Původně jsem chtěla černou nebo bílou, ale tahle se mi taky moc líbí a určitě ji nevidíte naposledy. Opět jsem vytáhla své camo psaníčko a černý kabátek, který světlo blogu vidí také poprvé. Strašně mě začíná štvát, že na můj mobil nejde dát instagram, byla bych na něm určitě závislá. Zítra vyhlásím giveaway, takže poslední šance se zapojit. Vyhlašovat budu na mém facebooku:)
V pondělí se nejspíš ozvu, ale kdyby ne, tak vám přeji krásně prožité Vánoce!!!<3

Wednesday, December 19, 2012

Giveaway-KONEC

Ano, i já se připojuji k této lavině giveaways s vyhledávačem slev skrz.cz. Hlavně proto, že si myslím, že tato stránka je skvělá například na nákupy vánočnch dárků, které ještě spousta lidí nemá, ale také si díky ní, můžete udělat radost!
Skrz.cz je největší vyhledávač slev v ČR. Můžete na stránce najít nabídky všech slevových serverů od A do Z. Jsou zde i nabídky z e-shopů, (ve slevě nebo s akcí). Velmi sympatické mi je, že je vše velmi pohodlné, protože stačí vytisknout voucher a rozdávat radost:)

Vy máte, tedy možnost vyhrát voucher v hodnotě 400Kč na Slevomat.cz, což je jeden ze slevových serverů, jejichž nabídku skrz.cz nabízí:))
Podmínky:
1.Sledujte můj blog přes GFC
2. registrace na Skrz.cz+ email se ketrým jste se registrovali

 Giveaway vyhlásím v neděli:)
p.s. skrz.cz pomáhá! při nákupu přispíváte 3Kč na veselé povlečení do dětských nemocnic:))
Slyšeli jste už o této stránce nebo jste ji už i využili?
:))

Tuesday, December 18, 2012

faux fur

faux fur

Miluju je!<3 Už hodně dlouho po nějakém toužím, ale stále žádný nemám :/
Co vy a kožichy?



Saturday, December 15, 2012

White sweater

Už hrozně dlouho jsem toužila po bílém svetru, ale pak jsem zjistila, že žádný za rozumnou cenu neseženu, takže jsem se začala pomalu smiřovat, že budu bez něj. Potom jsme jednou jeli k babičce a tam, když jsem tento objevila, byla jsem nadšená!                                                                                               Nikdy jsem neměla moc ráda kobinaci světlé sukně a černých silonek, ale, když jsem přidala víc černých prvků, nevypadá to tak špatně. Co,  myslíte? Sluníčko krásně svítilo, ale zima byla hrozná:/ Vánoce se čím dál tím víc blíží a já mám konečně už nějaké dárky:D

Thursday, December 13, 2012

Colors?!

 ...
Mám nové naušnice a jsem z nich nadšená! Černobílé fotky, protože...jsou prostě super:D

Monday, December 10, 2012

Hezké šaty si zaslouží druhou šanci!

Dnešní článek budu věnovat skvělému second-handu. Chtěla bych vám ho představit, protože si myslím, že je super a vždy tam něco objevím.:)

Saturday, December 8, 2012

Sunday

Tento outfit je starší, ale už tenkrát byla pořádná zima! Můžete to poznat také podle mého rudého nosu:D Tuhle "parku" vidíte poprvé a ne naposled, protože je to asi nejteplejší věc, kterou vlastním. Připadám si v ní, jako v Princezně se zlatou hvězdou na čele. Je to takový můj myší kožíšek. Nejlepší, ale je, že je oboustraná, takže může jít vidět tento krásný plyš nebo metalická strana, kterou brzy taky ukážu.
Jinak byl můj outfit naprosto obyčejný. Měla jsem černou košily a sako, zbytek už jde vidět:) Po dlouhé době jsem si vzala ear cuff, na který jsem si úplně odvykla.

Thursday, December 6, 2012

Random

Doufám, že se vám tento článek bude líbit, protože jsem si nebyla jistá, jestli ho mám udělat. Jsou to detaily z mého pokoje. Fotila jsem je už skoro ve tmě, takže nejsou moc kvalitní, ale myslím, že to stačí.
Jak jste si užili Mikuláše?:D Já aji jo:D Sníh mi dělá hroznou radost, tak snad bude další outfit nebo článek se sněhem:)

Tuesday, December 4, 2012

Snow

Nevím, kde začít...V neděli večer jsem s rodiči pochodila vánoční trhy. Miluju tu jejich atmosféru. Dala jsem si milovaný trdelník a spokojeně zmrzala<3 Dnes mě velmi překvapil sníh, opravdu je i v Brně, ve skoro nejteplejším měste České republiky jsem ho čekala později, ale jsem ráda a to moc, když jsem se dnes vracela ze školy, celá šťastná jsem tu sněhovou peřinu pozorovala. Tento outfit jsem fotila v pátek, takže, proto žádný sníh:) Za fotky děkuju Terezce! Koupila jsem si dvě drobné věci, ale udělaly mi obrovskou radost, takže jim možná věnuju článek. Mějte se krásně a užívejte sněhu!:)
FACEBOOK

Saturday, December 1, 2012

Meeting

Jak už jsem se zmiňovala, o víkendu jsem se viděla se Sárou a Helčou, která je opravdu skvělá fotografka! Myslím, že nemusím nic dodávat...tady je pár fotek<3!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...