Wednesday, January 30, 2013

Russian

Po dlouhé době jsem vytáhla svůj klobouk. V budoucnu bych si jich chtěla pořídit ještě víc, protože si myslím, že jsou skvělým doplňkem. Doladila jsem to ještě touto šálou, kterou jsem dostala ke 14 narozeninám od kamarádky. Fotky nejsou dělané dnes, jinak by byl sníh už téměř pryč, ale pár dní zpět byla ještě trochu zima, tak jsem si vzala dva kabáty. Tento podzimní a na to ještě zimní. Zítra většina z vás dostane vysvědčení, já ale ne, protože máme učitele na lyžáku a ten nám ho nemůže proto dát. Doufám, že máte, co nejlepší vysvědčení a přeji spoustu dalších úspěchů do druhého pololetí!:)

Monday, January 28, 2013

Hard winter

Džíny jsou pro mě heslem pohodlnosti a jednoduchosti. Přesně v tom byl nesen můj sobotní outfit. Občas to potřebuji, i když milovnicí jednoduchých outfitů moc nejsem. Vzala jsem si ještě džínovou bundičku, kterou jsem sladila s novým tričkem ze Zary. Je to momentálně poslední úlovek z letošních slev. Doplňky jsem zvolila opět stříbrné. Kabátem jsem chtěla docílit trochu elegance. Tento týden by mělo být tepleji, tak se budu snažit fotit, jako divá:D Taky se už tak těšíte na jaro? Já moc...! Přeji vám úspěšný týden!
-------------------------------------------------------------------------

Saturday, January 26, 2013

Strong

 Dnes na mně můžete vidět další úlovek ze slev. Je to baret, který momentálně naprosto miluju a určitě ho na mně nyní často uvidíte, protože kupodivu i zahřeje. Nedávno jsem viděla zimní outfit s typem této sukně, a tak mě napadlo jednu takovou kombinaci taky zkusit. Tuto svou sukni mám moc ráda, takže mně se výsledek moc líbí a baví mě. Je to něco jiného...o to mi právě jde:D Jako 15-letá se cítím bohužel pořád stejně, jako 14-letá. Včera ke mně doputovala úplně úžasná zpráva, proto bych měla být nejšťastnější člověk, ale nejsem. Pesimismus se ve mně nezapře.

Wednesday, January 23, 2013

Happy Birthday to Me!

V pondělí jsem oslavila své 15 narozeniny!:D
Ano, už jsem velká holka...:DDD
.............................................................................................................................

Chtěla bych vám moc poděkovat, že mě podporujete, čtete a těšíte!
Doufám, že mi to tady vydrží ještě dalších 15 let:D

P.S. Měla jsem nejlepší dort, no, uznejte sami!<3

Sunday, January 20, 2013

Sweet like candy

Víkend zase bleskurychle utekl a zítra budeme všichni brzy vstávat. Po nějaké době jsem si vzala tento skvělý kabát, který jste tady před časem mohli vidět skoro každý článek. Zbytek outfitu jsem celkově sladila do růžovo-oranžové. Celé jsem to doplnila průhledným náramkem, zlatými hodinkami a stejně barevnými naušnicemi. Plus jsem měla, nejspíš naposledy, náramek stjené barvy jako kalhoty, protože se mi jaksi rozpadl. Moc mě to mrzí, patřil mezi mé nejoblíbenější, ale co chci za 30 Kč:D Užijte si konec víkendu a přeji úspěšné pondělí!

Wednesday, January 16, 2013

Snow star

Kdo se má teď dobře, je doslova šťastný člověk! Já zkazila, co se dá a teď už se těším na víkend. Co plánujete? Já se konečně horlivě neučit:D Na první fotce vidíte moji lásku. Foťáček, který, doufám, jak brzy zjistím, má určitě super fotky. Taky jsem si opět vzala kožíšek, astécké kalhoty, fialkovou košily a lesklé kozačky, které mám v kombinaci s těmito kalhotami nejraději.Všude je plno sněhu a já nevím, jestli mi to vadí nebo ne...asi ne:D Přežijte týden, doufám, že se vám bude outfit líbit:)

Friday, January 11, 2013

Faux fur

Momentálně je mi naprosto mizerně...jsem nemocná. Po strašně dlouhé době, že jsem až zapomněla jaké to je. Příští týden bude opravdu náročný, takže zde bude asi stejné mrtvo, jako poslední dny. Ano už i já mám svého vysněného chlupáče! Byla to určitě top věc, kterou jsem si ve slevách hodlala koupit. Tenhle je navíc přesně podle mých představ. Jaký názor máte na tyto kožíšky vy? Dále jsem si oblékla vínové kalhoty a camo psaníčko. Pod kožich jsem skryla džínovou bundičku s šedým svetříkem. Doplňky jsem zvolila poměrně výrazné, ale celkově se mi to líbí. A co vám?:)

Friday, January 4, 2013

My lovely...

V poslední době mě strašně baví nosit tuto denimovou bundičku. Pamatuji si, že když jsem ji měla novou, což už je hodně dávno, nosila jsem ji téměř každý den. Teď to takový extrém není, ale stejně ji miluju! Pak jsem si vzala svoji oblíbenou kombinaci neonových kalhot a lesklé, stříbrné kšiltovky. Jsem moc ráda, že po těch dvou dnech je víkend, bylo to po prázdninách stejně namáhavé, jako jeden celý týden. Nic o co bych se s vámi mohla podělit se mi nestalo, takže mi zbývá, popřát vám krásný víkend!:)

Wednesday, January 2, 2013

First post in 2013

Máme tady rok 2013 a já doufám, že si ho pořádně užiju! Dnes můžete na první fotce vidět metalickou část parky, jak jsem vám kdysi slibovala:) Venku je čím dál tím větší zima a já z toho dostanu asi smrt:D Zítra zase škola...celkem se tam těším, vlastně školu bych měla celkem ráda, ale jenom, kdybychom měli třeba 4. hod.  A jak jste si užili Silvestr? Já, klasicky čekala na půlnoc, přiťukla si s mamkou dětským šampaňským a šla spát. Dnes bych vám chtěla moc poděkovat za krásnou návštěvnost!:)
S novým rokem jsem udělala i nový design. Jak se vám líbí? Udělala jsem také blogový twitter, takže follow me<3



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...