Thursday, August 29, 2013

Colorful outfit

Tato mikina je prostě stvořena pro kombinaci s těmito kalhotami. Jsem dost překvapená, jak dobře se mikina, která je v mém šatníku poměrně nová, skvěle kombinuje. Vidět jste ji mohli už v minulém článku, kde byla sladěna s černou, ale tentokrát jsem vám chtěla ukázat, že vypadá dobře i s barevným parťákem.
Škola se neuvěřitelnou rychlostí blíží a mě začíná přepadat panika. Doufejme, že to dobře dopadne...


Sunday, August 25, 2013

Busy sunday

Předpokládala jsem, že si v letošních slevách už nic nekoupím, ale tato sukně mi v Lindexu tak vyrazila dech, že jsem si ji vzít musela. Áčkovou sukni jsem ve svém wishlistu měla už dlouho, ale v Brně jsem ji nikde nenašla. O to větší radost jsem měla, když jsem ji konečně našla v paradoxně menším městě a to v Českých Budějovicích, kde jsem strávila tento týden u tety.
Poprvé v akci také vidíte mikinu z minulého postu. Mám ji stále radši a radši. Proto vám ani nemusím povídat, jak často ji teď nosím...no, hodně často!


Sunday, August 18, 2013

New love, true love

 
To, že mám slabost pro mikiny vím, ale nikdy bych neřekla, že si jednu takovou nádhernou mikinu najdu v Tally Wejl...
Ale našla a jsem neskutečně ráda! Moc se mi líbí její "vyšívaný" vzor, který je nevšední, ale zároveň tak nějak tradiční. Možná to nebude všech šálek čaje, ale pro mě je prefektní!

Thursday, August 15, 2013

Color pants

Není nic krásnějšího než se ráno probudit, pustit si oblíbený seriál či film a přemýšlet nad tím, jaké by to bylo, kdyby byl náš život tak báječný jako za kamerou. Myslím, že každý máme právo si někdy stěžovat na to, jak je život nefér a jak by bylo fajn mít na konci našeho příběhu, tak šťastné rozuzlení, jaké vídáme právě na našich obrazovkách. Ani nevím, proč nad tím přemýšlím, ale vím, že nad tím nikdy přemýšlet nepřestanu...
Ve filmech jsou dobrá i špatná rozhodnutí. Všechny, ale nakonec dobře dopadnou. V životě to tak není, ale jedním z mých dobrých rozhodnutí, které dokonce dobře dopadlo, bylo koupit si tyto kalhoty. Vnést do svého šatníku trochu barviček byl opravdu krok vpřed. Tak hodně štěstí, ať děláte stejně podobná, dobrá rozhodnutí!


Tuesday, August 13, 2013

Plaid shirt




Košile jsou jedním z  mých oblíbených kousků v šatíku. Rozhodně jim dávám přednost přep topy a tričky. Tuhle košili jsem si koupila asi až na třetí "pokus". Nevěděla jsem jestli není moc průhledná, potom moc dlouhá a nakonec jsem usoudila, že je skvělá. Poslední úsudek byl tím správným a já jsem nyní neskutečně ráda, že ji mám.
Problém s fotkama není stále vyřešený, ale snad se to brzy změní, protože mě z toho jinak trefí šlak:D


Sunday, August 11, 2013

Mirror

 Je to zvláštní, když předpokládáte, že si nějakou věc na sebe už nikdy nevezmete a potom příjde chvíle, kdy se moc hodí. Zrovna tak jsem to měla s tímto tílkem. Když jsem vymýšlela, co pod tyto lacláče, které byly mimochodem dalším skvělým kupem letošních slev, napadlo mě toto tílko. Pořizovala jsem ho před třemi lety s domněním, že to bude to nejkrásnější tričko v mém šatníku po dlouhou dobu. Nestalo se, ale nyní přichází jeho velký comeback a já jsem ráda, že jsem ho nedala z ruky a dala mu šanci.


Wednesday, August 7, 2013

Summer weather

Tahle vesta mě opravdu baví a troufám si ji označit nejlepším úlovkem ve slevách. To jak se skvěle kombinuje je úžasné. Určitě na mně teď často uvidíte tento styl kalhot. Na léto jsou jako dělané. Jsou volné, vzdušné a moc pohodlné...


Sunday, August 4, 2013

She has new dress!

Určitě jste si všimli, že se tady téměř nikdy neobjevily žádné šaty. Je pro to jednoduché vysvětlení...žádné šaty, kromě plesových, jsem donedávna neměla. Avšak ve vídeňské Zaře mi tyto padly do oka. Jsou jednoduché a beztvaré. Něco přesně pro mě! Navíc mi skvěle ladí s oblíbenou rtěnkou:D

Saturday, August 3, 2013

Suits

Saka. Věc, která podle mě nesmí chybět v žádném šatníku, ale přitom jsem při jejich koupi vždy velmi skeptická. Nevím proč a myslím, že to nikdy nezjistím. Ovšem, když jsem poprvé viděla tuto "sako vestu" věděla jsem, že ji musím mít. Moc často to takto nemívám, že se jako z nějakého románu podívám na muže, v mém případě na nějaký kus oblečení, a vím, že je to ten pravý.Teď to tak, ale bylo a proto doufám, že strávím s touto vestou alespoň zbytek mého života. A žili spolu šťastně až...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...