Tuesday, December 31, 2013

2013

Všichni dobře víme, že čas letí neskutečnou rychlostí. Než se človek naděje je tady 31. prosince a s ním i ohlednutí se za uplynulým rokem. Jaký tedy byl?
Rok 2013 přinesl mnoho dobrého, ale i špatného. Tak to už bývá. Ale to k čemu jsem se chtěla dostat je blog. V roce 2013 se My Magic Fashion v mnoha ohledech zdokonalil a přinesl mi něco nového! Také jsem zažila spoustu skvělých chvil a zážitků, které bych díky blogu nezažila a za to děkuji hlavně vám, protože díky vám, mě stále blog baví a naplňuje. Takže vám moc děkuji za to, že blog navštěvujete, podporujete, čtete a doufám, že tomu tak bude i v roce 2014.
Tak nazdraví na nadcházející rok 2014, ať je ještě stokrát lepší než ten minulý!


Sunday, December 29, 2013

Shorter

Málokdo by na první pohled řekl, že tato sukně je ve skutečnosti dlouhá až po kotníky. Popravdě jsem tak trochu expert na to, měnit u věcí délky a střihy pouze pomocí pásku. Je to taková moje zbraň:D Místo jedné sukně můžu mít čtyři, místo šatů můžu mít jedny šaty a tři trička atd. Nejen, že je to výhodné, ale i docela zábavné vymýšlet stále nové způsoby nošení. Dejte prostor své kreativitě a taky to zkuste!



Thursday, December 26, 2013

After Christmas

Vánoční svátky letos nějak rychle plynou a já myslím, že je to zapříčiněno i teplým počasím, z kterého mám mimochodem nesmírnou radost! Já si Vánoce moc užila, pod stromečkem našla krásné dárky, které mi udělaly velkou radost, viděla se s rodinou a v neposlední řadě jsem se skvěle najedla. 
Zítra nám začínají slevy, na které od léta čekám a nemůžu se dočkat až si koupím něco nového, protože upřímně, moje "módní" duše už po něčem novém doslova prahne. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne...

Sunday, December 22, 2013

Baby, it's cold outside...

Přeji vám krásný čtvrtý adventní večer! Nechce se mi věřit, že Vánoce jsou naplno tady. Musím se přiznat, že ještě ani nemám všechny dárky, ale jsem si jistá, že to zítra všechno hezky dokoupím a plně se vrhnu do vyzdobování pokoje, které mě baví snad ze všeho nejvíc...
Dnes jsem sebrala odvahu a do ulic se vrhla v sukni. Pro mě, jakožto zmrzlíka, to byla docela výzva a já ji nakonec s pár "omrzlinami" úspěšně přežila. Ponaučení...příště dvoje silonky!


Tuesday, December 17, 2013

Purple love

Fialová a tento kožich k sobě prostě patří...Naštěstí už mi dochází má zásoba fialových věcí, takže budu nucena si k němu brzy vzít i jinou barvu. Tato kombinace mě prostě baví!
Další věc, kterou miluji, a o které bych se chtěla zmínit je tato angorová čepice, která u mě vede svou krásnou barvou a samozřejmě materiálem. Neskutečnou dobu toužím po angoráckém svetru, nejlépe v růžové! Ten by se mi ostatně taky hodil ke kožíšku :)


Saturday, December 14, 2013

Sweater weather

Tento svetr je přesně to, po čem jsem takovou dobu toužila! Je přesně podle mých představ. Je teplý, z příjemného materiálu a hlavně je krásný. 
Aby ten můj nový svetrový kamarád hezky vynikl, zvolila jsem zbytek outfitu v nesmrtelné černé. V poslední době mě baví takové jednodušší outfity s jedním výrazným prvek, kterého si člověk na první pohled všimne.
Co baví v poslední době vás?


Monday, December 9, 2013

Big scarf

Nebojím se prohlásit, že tato šála byla snad nejlepší kup mého života! Každý outfit dotáhne k dokonalosti a momentálně jejím největším plusem je to, že zahřeje. Ale měla by se začít klepat strachy, jelikož jakmile se v obchodech objeví slevy, vezmu je útokem a dost možná si pořídím nějakou další. Šály jsou totiž jednoduše skvělým, stylovým a hřejivým parťákem.


Friday, December 6, 2013

All I Want For Christmas...

Celé odpoledne poslouchám kýčovité vánoční songy...a líbí se mi! Čas Vánoc na mě konečně plně dolehl a já se teď netěším na nic víc! Vánoce je období roku, pro které mám slabost. Miluji vše, co se Vánoc týče. Jediné co chybí momentálně k dokonalosti, je sníh. Popravdě, nikdy bych nevěřila, že se budu těšit na sníh, ale je tomu tak. Jsem si jistá, že jakmile příjde budu ho nesnášet, protože spolu s ním přichází i ukrutná zima, ale on k tomuto všemu prostě patří! A ne, že ne! :)


Tuesday, December 3, 2013

Clear

Když jsem si tento kožich kupovala, byla jsem do něj naprosto zamilovaná, ale přesto jsem si myslela, že to bude záležitost na jednu sezonu. Tento rok se podle mých očekávání kožichy tolik neuchytily, ale překvapivě mě stále baví!
Já jsem si k němu vzala fialový svetr. Nevím proč, ale lila a fialová se mi k němu neskutečně hodí a jistě si pamatujete, že jsem k němu tyto barvy ladila i minulý rok. Jaká barva se vám k němu hodí nejvíce?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...