Sunday, December 7, 2014

Christmas? Nope...

Je 7. prosince a já mám pocit, jako by byl teprve podzim. Nehledě na to, že si vykračuju v sukýnce a nemrznu při tom, což je vlastně strašně fajn! Hlavně pokud je ta sukýnka taková jaká je. Budete se divit, ale další z kousků, který pamatuje minulé století.
Když už se ty Vánoce tak blíží, co máte v plánu darovat svým blízkým? Já jsem zatím naprosto klidná a "zodpovědně" nechávám nákupy na poslední chvíli. Každopádné kýčovité vánoční songy jsou už na denním pořádku!


shoes- VAGABOND
sweatshirt, hat- H&M
bag- PRIMARK
coat, skirt- UCB
socks- ZARA

18 comments:

  1. Krása Danielko:) a super fotky, jak ladíš s pozadím!

    ReplyDelete
  2. Já už nevím, co ti k těm outfitům mám psát a hrozně se opakuju! Ale zase jsi mě hrozně mile překvapila. Ta "broušená" sukně je skvělá a všechno ladí se vším, včetně toho prostředí. Krásný prostě!

    ReplyDelete
  3. Ta sukně je úžasná a hrozně se mi k ní líbí ta mikina. Já už mám většinu dárku nakoupených, za to jsem se ale ještě nevrhla do těch vánočních písniček :D

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. great outfit! i wanted to buy that sweater but they didn't have my size.. you know how it goes. anyway, awesome look!

    ReplyDelete
  5. Mě se strašně moc líbí ten kabát. :) Já už mám tedy většinu dárků nakoupenou. Je to taková ta klasika - knížky, oblečení, kosmetika a pak různé drobnosti. Doufám, že už brzy napadne sníh, ať to tu vypadá pořádně zimě ! :)

    ReplyDelete
  6. Skvely look, jako vystrizeny z Parize!¨

    http://www.curyinthecity.blogspot.com/ Fashion & lifestyle in PARIS

    ReplyDelete
  7. Mas neuveritelny cit pro modu jen tak dal!

    ReplyDelete
  8. krááásná sukně danielko !

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Moc pěkné! :) A to, že ladíš s pozadím, jsem taky chtěla napsat, ale už mě Kristýna předběhla :D O:)

    ReplyDelete
  10. Toto je veľmi pekné :)) Hlavne ten klobúk! Ten je priam božský!!! <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. pěkné ! :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Super kombinace! Taky mi přijde, že zima je v nedohlednu, ale i tak se už na Vánoce těším jak malá a pouštím si pořád nějaký písničky a koukám na nějaký vánoční fotky na netu :D (...ale spíš bych se teď měla učit, abych si ty vánoce pak vůbec mohla užít :-/ :D)

    ReplyDelete
  13. Tady u tebe může člověk jenom chválit a ani dneska to nebude jinak! Celý je to prostě skvělý, včetně fotek, je super, jak pozadí ladí se sukní. Mimochodem, kdo by byl řekl, že bude šedá s hnědou vypadat tak dobře! Očividně jim to spolu ale při dobrý kombinaci fakt sedí :)

    ReplyDelete
  14. Danielko tenhle outfit se Ti povedl naprosto fantasticky...tedy alespoň je přesně podle mého gusta...já poslední měsíce vyrážím do školy brzo brzo ráno a jedinou mojí touhou je zabalit se do svetru a tlusté šály, vzít si mega teplé a chlupaté ponožky a užívat si pocit, že je mám a nikdo to nevidí :D (ve škole se nepřezouváme ).....a to všechno dělam, i přes to, že v hloubi duše jsem absolutní ''sukňař'' (hm, asi jsem vytvořila nové slovo právě) ...Právě proto se mi Tvůj outfit tolika líbí :)
    Mimochodem...dárky...letos jedna velká krize :D

    ReplyDelete
  15. parádní kombinace! :) sukně v kombinaci s touhle mikinou je naprosto skvělá!! :) a s těma dárkama jsem na tom podobně..
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  16. Strašně ti to sluší, máš skvělé boty, sukni a prostě všechno! Big like :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...