Thursday, January 30, 2014

Furry bag

Nikdy jsem nebyla zastáncem názoru, že náš šatník by měl být tvořen pouze ze základních kousků. Myslím, že ta opravdová zábava a podstata módy tkví právě v originálních kouscích, které se jen tak nevidí, popřípadě vám vyrazí dech a na ulici se za jejich nositelem ohlédnete. Je dobré pár těch základních kousků mít, protože bez nich by zase ty originální kousky tolik nevynikly. Chci pouze naznačit ať se nebojíte v módě riskovat a nosit něco šokujícího a zapamatovatelného. Nikoho nebaví věčně šedá trička, černé jeany, černý kabát a černé boty (no, pokud se dobře zkombinují materiály a střihy, nemusí to být tak špatné). Jednoduše vás chci vyzvat ke kreativnějším kombinacím a chci, abyste si to co nosíte skutečně užívali! Tak schválně, jaký nejoriginálnější kousek máte ve svém šatníku?


Monday, January 27, 2014

New shorts and horrible hair

To je tak...máte dlouhé vlasy a už nevíte co s nimi, tak si na noc upletete copánky a ráno na vás vyskočí Hagrid. Ne, opravdu jsem nečekala, že to bude vypadat takhle, protože kdybych to tušila určitě se do toho nepouštím.
Dost řečí o mých kadeřích a přesuňme se raději k outfitu, protože proto tady jste
(předpokládám). Mám nové kraťásky o kterých se mi do nedávna jenom zdálo. Jsou elegantní, s nápadem a tvoří skvělou dvojku s mojí milovanou košilí. Jediná jejich chyba je ta, že nejsou tak úplně do tohoto počasí. A to mám zrovna takovou chuť je nosit!


Monday, January 20, 2014

New balance

Každý se snaží ve svém životě najít stabilitu, smysl, rovnováhu. Člověk se již v brzkém věku snaží zjistit,čím by se chtěl stát, kde a jakou činností bude trávit zbytek svého života. Má určité vize,sny a priority, které se stejně o pár let později změní. Rovnováhu se snaží najít každý z nás nebo jsme se aspoň někdy snažili. Já nad svým životem a nad tím, co vlastně chci taky často přemýšlím a aby mi to přemýšlení šlo lépe, pořídila jsem si jedny takové nové Balance. Jak jste na tom vy? 


Thursday, January 16, 2014

Dots, fluffy and leather

Momentálně jsem zamilovaná do všeho chlupatého, měkoučkého a koženého, popřípadě koženkového. Takže je vám jistě jasné, že tento svůj nový svetr a koženou bundičku naprosto zbožňuji. Nehledě na to mají i jiné kvality než, jen že jsou to opravdu krásné kousky. Skutečně hřejí, nepelichají (v případě svetru) a byly za skvělu cenu! Takže pokud trpíte stejnou úchylkou jako já, rychle si pro tyto krásky leťte do H&M, než zmizí jako pára nad hrncem :)


Sunday, January 12, 2014

Tartan

 Už když jsem si tuto bundičku zkoušela v přeplněné vídeňské Zaře před zrcadlem, věděla jsem, že se bude skvěle hodit k této sukni. Nenosím tuto originální sukni moc často, ale k mému novému tartanovému kousku je úžasná!


Wednesday, January 8, 2014

I need more shoes

Vždy se mi líbily kousky v pánském stylu. Velké oversized kabáty, šněrovací boty, saka, kšandy atd.Tyto mé nové boty byly tedy jednoduše láska na první pohled a já si je po ne moc dlouhém uvažování dovezla až domů. Řeknu vám, že pořídit si nový pár bot je ten nejlepší pocit, obzvlášť, když je potřebujete jako sůl.
Snad jste nezapomněli na můj myší kožíšek, který se k lakovaným botkám skvěle hodí.
Jaké boty jste si naposledy pořídili vy?


Saturday, January 4, 2014

This is what I want to wear


1.necklace-Topshop(here)/2.sweater-Topshop(here)/3.shoes-Topshop(here)/4.shorts-Choies(here)/5.coat-Choies(here)/6.shirt-Choies(here)/7.watch-Daniel Wellington(here)/8.hat-H&M(here)

Elegance a pohodlnost! To je to, co mám nejraději. Koláž výše vystihuje přesně to, co bych mohla nosit věčně. Miluju každičký kousek. Jaký kousek se líbí nejvíce vám?

Wednesday, January 1, 2014

Welcome to 2014

Šťastný nový rok! První den v tomto roce je téměř za námi a já doufám, že pouze úspěšně. Ráno jste snad vykročili pravou nohou a celý den neseděli u počítače, protože platí: „Jak na Nový rok, tak po celý rok!"
Já se dnes byla, mimo jiné, trochu vyvětrat do toho chladu, co venku panuje a aby mi bylo tepleji pod kožíšek jsem ukryla můj nový poklad. Koženou bundičku jsem chtěla věčnost, ale témeř na každé mi něco vadilo, až jsem si myslela, že vlastnit nějakou tu leather jacket mi není souzeno. Ale poštěstilo se a já jsem nyní hrdou majitelkou jedné takové krásky! To ten rok hezky záčíná:)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...