Saturday, March 29, 2014

White, burgundy and lace

Jistě si pamatujete, jak jsem si pomocí pásku zkracovala sukni (tady)...tentokrát jsem si pohrála s délkou šatů. Měnit střihy a délky mě baví. Z jednoho kousku můžete vytvořit několik dalších!
Už delší dobu jsem měla v hlavě kombinaci těchto bačkůrek a bílých kalhot, takže oživit to celé "topem" s krajkou byla, dle mého názoru, ta nejlepší volba. Jak si užíváte víkend?



Sunday, March 23, 2014

Sunset

Je fakt, že na výraznější barvy mě moc neužijete a slovo, které mě vystihuje je minimalismus. Avšak, vše má své ale...tyto kalhoty jsou toho důkazem. Jsou barevné, výrazné a každý se za nimi otáčí.Takový zářící maják v českých šedých ulicích, (i když, popravdě, díky jaru je těch barviček všude víc). Jejich nejlepším přítelem je bílá, které bohužel, ve svém šatníku moc nemám a tak jsem musela vymyslet alternativu s nude a černou. Tak pozor, aby bílá nežárlila!

P.S. Vy co jste z okolí  Brna nebo Znojma a chytáte Hitradio Magic Brno 99 fm, zpozorněte! Zítra od 18.20 mě uslyšíte v pořadu zabývajícím se módou! Tak si udělejte chvilku volna s něčím dobrým :) Vy, co jste z větší dálky nezoufejte, na facebook přidám po vysílání záznam.

Tuesday, March 18, 2014

Macarons

Většinou se moje nálada odráží v tom, co nosím. Většinou! Ale výjimka potvrzuje pravidlo, jak se říká. A tak i přes to, že jsem měla včera skvělou náladu, jsem si oblékla své oblíbené temné a podzimní barvy.
Občas jsou dny, kdy je prostě všechno tak nějak správně...ještě lepší pocit potom mám, když mi pán za to, že ho pustím před sebe do fronty, jelikož by mu ujel vlak, koupí makronku. Jo, některé věci opravdu dokáží zpříjemnit den! Prosím, víc takových dní...a makronek!
 

Wednesday, March 12, 2014

Best friend...my hat

Hrdě mohu prohlásit, že klobouk je momentálně tím nejlepším doplňkem vůbec. Nosím ho denně (témeř)...Vše s ním vypadá líp a dotaženěji, je to prostě ten nejlepší módní parťák. Pro větrné počasí je docela nepraktický, ale jinak je naprosto bezchybný. Dlouho už jsem neměla tak oblíbený doplněk, jestli vůbec, který bych opravdu s chutí stále nosila. Je to tedy pravděpodobně to, co mi v šatníku chybělo.
P.S. Kami, moc Ti děkuju za tohoto mého nového "nejlepšího přítele"! <3

Sunday, March 9, 2014

Rules

Vždy pro mě bylo pravidlem, že boyfriend džíny mohu nosit pouze s botami na podpatku. Avšak pravidla jsou od toho, aby se porušovala, (obzvlášť v módě), a já se rozhodla si k nim vzít tenisky. Myslím, že volba to byla dobrá a hravá, stejně jako moje nálada s přícházejícím jarem. Nakonec z toho vzešla i docela zábavná kombinace. Čím jste naposledy porušili vy nějaké to módní pravidlo?



Wednesday, March 5, 2014

Lace dress

Už když jsem viděla šaty ve stylu noční košilky na přehlídce Louis Vuitton fall/winter 2013 poprvé, padl mi tento trend do oka. Ale jak už to se mnou bývá, trvalo mi dlouho dobu, než mi konečně jedny přistály ve skříni. Už nebudu tak úplně "trendy", jelikož podzim a zimu vystřídalo jaro, ale to vůbec nevadí, protože nyní mám ještě větší chuť je nosit! Šaty obecně témeř nenosím a tak, když už nějaké, musí stát opravdu za to...a já žiji v domnění, že tato "noční košilka" za to určitě stojí! Co myslíte vy?

Saturday, March 1, 2014

Airport

Člověk má touhu si stále kupovat nové věci, ale pak se přistihne jak některé kousky nosí stále dokola. Můj případ. Zdárným příkladem je tento křivák i mikina a vlastně i modrý chundelatý svetřík (tady), který nosím témeř denně. Jsou to prostě kousky po kterých sáhnu, ať už ráno spěchám do školy nebo vyražím o víkendu na výlet. Taky to tak s některými věcmi ve vašem šatníku máte?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...