Sunday, April 27, 2014

Fall/winter trend in spring

Věřte nebo ne, tyto šaty jsou v mém okolí naprosto nepochopeny. Zatím, co já je beru jako obyčejné šaty, ostatní nedokáží pochopit kde se vzaly a proč vypadají jako spodnička. Je zajímavé, že ti, kteří se o módu tolik nezajímají mnoho trendů nepochytí a potom je tedy pochopitelné, že se diví, co kolikrát na sebe lidi vezmou. Pro plno mých přátel bylo třeba absolutní novinkou, že toto jaro a léto budou trendy Birkenstock sandále nebo slip-ons...
Když si na sebe vezmete nějaký žhavý nový trend, pozorujete také překvapené pohledy?



Wednesday, April 23, 2014

Earlier

Nedávno mě má babička přivedla na myšlenku, že se dnes lidé řídí trendy mnohem méně než dříve. Například si vezměte takovou Pomádu...díky ní se kluci začali česat jako John Travolta a holky jako Olivia Newton-John. A u vlasů to nekončilo, co se oblékání týče, všichni chtěli vypadat jako vystřiženi z tohoto filmu! Takový vliv neměly pouze filmy a hudba...mnohdy se k nám (do ČSR) dostala nějaká vlna trendu (např. trvalá, džíny, kecky, dlouhé vlasy u mužů atd.), a to pak všichni museli vypadat na chlup stejně...
No, rozhodně to stojí za zamyšlení a něco na tom bude! Jaký máte na toto téma názor vy?

Saturday, April 19, 2014

Which one?


Přiznám se vám, že jsem docela nerozhodná osoba. V obchodech se vždy půl hodiny rozmýšlím, jestli si danou věc koupím nebo ne a dokonce se mi mnohdy stává, že nevím, jaký kus oblečení do outfitu zvolit. Mám dát přednost klasice v podobě koženého křiváku nebo zvolit pončo, které dodá outfitu originalitu a větší hravost? Já sama nevím, proto nechám tentokrát volbu na vás! Která varianta se vám zdá lepší?


Wednesday, April 16, 2014

Tartan and colder weather

Když jsem si tuhle bundu kupovala vůbec jsem neočekávala, že ji budu nosit tak často. Ano, moc jsem po ní toužila a domnívala jsem se, že to bude kousek, který vytáhnu jednou za čas. Vše je ale jinak! I když je pravda, že tak to občas bývá. Například počasí v posledních dnech je neočekávané a nemilé až až. To mě přivádí k tomu, že dnešním dnem nám začínají prázdniny, tudíž se chladnější počasí moc nehodí. I tak vám ale přeji, abyste si Velikonose užili a konečně si od školy odpočinuli!


Sunday, April 13, 2014

Baby blue

V hlavní roli opět svetr baby blue barvy, který mi přirostl k srdci. Citím se v něm skvěle a dělá mi radost pokaždé, když ho mám na sobě. Ještě větší radost mi, ale dělají zprávy jako je například ta, že dalším designerém, který bude spolupracovat s H&M bude Alexander Wang! Zpráva roku. Rozhodně nejsem jediná, která je z toho nadšená a už šetří na ty skvělé kousky, které v rámci této spolupráce vzniknou! Už se nemůžu dočkat a vy?


Tuesday, April 8, 2014

Pencil skirt

 Nakonec to s tím odkládáním svetrů nebude tak vážné, jak jsem psala nedávno, jen tak rychle se jich nevzdám! Když jsem byla o víkendu ve vídeňském Primarku nemohla jsem si tohoto modrého krasavce odpustit, (a tuto sukni vlastně taky ne), a odnesla si ho s sebou domů. To, že jsem odcházela s plnými taškami, asi nemusím ani připomínat.
Ještě na chvíli zpět ke svetrům! Je docela paradox, že mám s přicházejícím teplem největší chuť nosit svetry, i když se v nich přes den vařím. Jojo, tomu prostě neporučím...Na jaký kousek máte momentálně největší chuť vy?


Friday, April 4, 2014

I'm different...

Často slýchávám, že můj styl je vhodný spíše pro starší slečny, (rozuměj 20 a více let). Nějak nevím, co lidi k tomuto názoru vede. Co vlastně očekávají, že budu nosit? Pravděpodobně se stačí rozhlédnou na ulici, abych pochopila, co si mám úměrně ke svému věku obléknout. Správně bych neměla poznat kvalitu, mít ráda minimalismus a už vůbec ne, ocenit nadčasovost věcí...Abych se přiznala, vždy jsem byla hrdá na to, jak se oblékám, že nejdu tak úplně s davem pubertálních slečen, které hromadně nakupují v New Yorkeru, (nic proti NY, ale asi chápete, co jsem tím chtěla říct...), ale mé okolí to vnímá úplně jinak. To jak se k módě stavím a prostřednictvím jí se prezentuji je pro ně často nepochopitelné. Snad ani nemusím připomínat kolikrát jsem slyšela tuto větu na tisíc způsobů: "Tobě se to nelíbí? Když ty máš tak divný styl!"...
Co si o tom myslíte? Teď je ta správná chvíle projevit svůj názor!

Wednesday, April 2, 2014

This weather is better

Pomalu, ale jistě se začínám loučit se svými milovanými svetry, začínám odhalovat nohy a nosit otevřené boty. Tedy, já nohy odhaluji i v zimě, ale v tomto období konečně nemrznu! Asi se všichni shodneme na tom, že jaro je více než příjemné a vítané...
Tyto kraťásky jsem například vytáhla i v zimě, ale jejich nošení jsem si zdaleka tak neužívala, jako teď. Naopak kouskem, po kterém se mi bude jistě stýskat, je tento svetr, který mohu prohlásit za jeden z nejlepších kupů, které mi ve skříni leží, (což už jsem mnohokrát zmiňovala). Po čem se bude stýskat vám? A na co se naopak těšíte?






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...