Monday, June 23, 2014

Best sweatshirt ever

Musím uznat, že jsem se NIKDY necítila v ničem tak dobře a pohodlně, jako v této mikině. Kdyby se mě někdo momentálně zeptal na nejoblíbenější věc v šatníku, řeknu tuto mikinu. Anebo, kdybych si měla vybrat jedinou věc na pustý ostrov, (když opomenu ty opravdu užitečné a důležité věci a podívám se na to spíše s humorem a nadsázkou), vyberu opět tuto mikinu...nemilé je ovšem to, že prázdiny a léto jsou tu co nevidět a to mi do karet moc nehraje.
Jaký je váš nejoblíbenější kousek v šatníku?



Thursday, June 19, 2014

Sales? No.

Obchody narvané k prasknutí, lidi stojící dlouhé fronty u pokladen jen proto, aby si odnesli jejich vytoužený kousek za poloviční cenu...ano, SLEVY jsou tady!
Zatímco většina módních nadšenců chodí na lov od obchodu k obchodu, já vytahuji ze skříně věci, které již nějakou dobu nespatřily světlo světa. Mluvím samozřejmě o této sukni, která mému šatníku dodává trochu té lehkosti a barevnosti. Tak stejně tomu je i u tohoto outfitu. Tak jak se vám líbí?


Sunday, June 15, 2014

Pink crop top

Původně jsem myslela, že crop top se v mém šatníku neobjeví, protože odhalování nemám zrovna moc ráda. Ale jak už to tak bývá..."člověk míní a Bůh mění." Tak mám jeden i já a rovnou v růžové. Uznávám, že na to nejsem úplně připravená, ale snad to do léta ještě doženu, i když už je téměř tady (sedy lehy 50x denně :D).
Vlastníte taky nějaký crop top, nebo se tomu spíše bráníte?


Saturday, June 7, 2014

About skirt

Už jsem vám tady na blogu ukazovala plno kousků, které jsem objevila u babičky ve skříni. Jedním z nich je právě tato sukně, která však na blogu ještě nebyla. Již nějakou domu mi ležela ve skříni, ale až teď mě začala pořádně bavit. Hlavním důvodem bude asi to, že dříve jsem holdovala spíše kratším sukním a kraťáskům, ale toto jaro a léto mě baví nejvíce právě midi a maxi sukně!
Jak to máte vy? Dáváte přednost kratším sukním nebo spíše těm delším, jako já?


za fotky děkuji opět Kamile <3


Tuesday, June 3, 2014

Slip-on shoes

Má láska k slip-on teniskám sahá až do roku 2008, kdy jsem si své první koupila v Londýně. Byly růžové s bílými puntíky...trochu jiné než ty nynější (naštěstí!), ale milovala jsem je a nosila s takovou chutí, jako tyto nové, již méně barevné. A víte co? Stará láska opravdu nerezaví!


photos by Kamila


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...