Tuesday, October 28, 2014

-28/10/2014-

Je mi nějak smutno...z toho jaká je zima a já už mrznu i v zimním kabátě nebo z toho, jak léto rychle uběhlo a nás teď čeká 6 měsíců zimy. Ale zase je fajn zachumlat se do peřin a číst si oblíbenou knížku nebo si nostalgicky prohlížet fotky z léta, které nás do něj alespoň trochu zase vtáhnou. A to nemluvím o tom, že právě toto období je nejlepší na vysedávání někde u kávy a čoko dortíku...prostě lahoda! Nakonec tedy přicházím na to, že nemusím být vůbec smutná, akorát to focení je stále horší a horší...
Co děláte v tomto ročním období nejraději vy?


Friday, October 24, 2014

Let's go to the cinema

Chodíte rádi do kina? A na co nejčastěji? Já se právě z kina vrátila. Byla jsem na hororu Annabelle (který mohu milovníkům hororů jen doporučit!). Do kina nechodím moc často, protože romatické komedie, dramata atd. si raději vychutnávám v pohodlí domova. Ale horory, sci-fi a thrillery mají své největší kouzlo snad jen v kině. Ne, že bych si na tyto žánry nějak potrpěla, ale jednou za čas je to potřeba, alespoň u mě :)
Díváte se na horory? Jaký je váš nejoblíbenější?



Monday, October 20, 2014

Little bit of summer in autumn

Tyto kalhoty jsem si (pochopitelně) objednávala na konci léta, jako takovou poslední vzpomínku. Jenže! Dorazily až v září a co si budeme povídat. S přicházejícím podzimem jsem neměla úplně chuť vytahovat a nosit vyloženě letní prázdninové vzory. Před pár dny jsem však vzpomínala na to, jak supr prázdniny jsem měla a dostala chuť si tyto kalhoty vzít! A proč vlastně ne? Květinové vzory nosíme taky celoročně.
Máte nějakou věc, kterou v zásadě nenosíte v jiném ročním období, než je léto (vyjma šortek, tílek a vyloženě letních věcí)? :)
 Za fotky opět moc děkuji Aničce!



Thursday, October 16, 2014

Inspiration N°1

Občas se mě ptáte, kde stále beru inspiraci. Odpověď je jednoudchá...na interentu. Jenoduše tam, kde ji berete vy, ji beru i já.
Sama mám moc ráda články s krásnými fotkami a tak jsem se rozhodla, že vám jednou za čas sama ukážu fotky a obrázky, co mě inspirují! Co na to říkáte?



tumblr/weheartit

Saturday, October 11, 2014

Italy with New Balance

Byli jste někdy v Itálii? Já tam trávila poslední čtyři dny. Byla to má první návštěva a rozhodně ne poslední!
Nikdy bych si však tento výlet neužila bez mých nejpohodlnějších New Balance, které mě doprovázely po celý pobyt. Není nic horšího než cestovat v nepohodlných botách. A tak jsem jim aspoň částečně vynahradila to, jak jsem je v poslední době zanedbávala.
V Itálii je též na první pohled viditelné, že i tam milují New Balance. Nosí je tam všichni a nedivila bych se, kdyby každý vlastnil minimálně jeden pár.
V jakých botách cestujete vy?


Saturday, October 4, 2014

Knitted maxi dress

Tento podzim jsem propadla kouzlu/trendu pleteného oblečení. Do oka mi padly třeba pletené kalhoty ze Zary, které jsou vám určitě povědomé a toužím také po pletených maxi šatech. Jedny však doma mám už nějakou dobu. Jsou to tyto tmavě modré, které jsem si na bratislavském bazaru koupila od Zuz! Jsou naprosto skvělé, hlavně do podzimního počasí, jako je to, co venku právě panuje. Dá se s nimi hezky vyhrát, protože vypadjí skvěle i zkrácené. Tak jsem si je vzala právě dnes.
Co říkáte na pletené oblečení vy?



Thursday, October 2, 2014

Caseable-giveaway n.2

Jelikož jste o obaly z eu.caseable.com projevili v nedávném článku velký zájem a moc si vážím vaší podpory a toho, že mě sledujete, rozhodla jsem se vám udělat radost v podobě poukazu na 30 euro!
Podmínky jsou následující:
- dát "like" facebookové stránce caseable
- napsat mi, co byste si za poukaz pořídili a jak by váš obal vypadal (a taky napiště váš email!)
- sledovat jakýmkoliv způsobem můj blog

 Giveaway vyhlásím 8.10.!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...