Sunday, November 30, 2014

Ripped jeans

Trend roztrhaných kalhot jste určitě postřehli. Já si své rozstříhala už na konci léta na základě článků u jiných blogerek, protože kupovat si již rozervané kalhoty mi přapadá trochu absurdní a zbytečné. Tyto jsou v podstatě zrecyklované, takže mám i dobrý pocit, že jsem se zachovala trochu ekologicky. Jsou z Primarku a kdybych jim neurčila nový osud, skončily by v koši!
Předěláváte si občas už jinak nenošené oblečení?


Wednesday, November 26, 2014

Inspiration N°2+BAZAR!

Opět tu mám pro vás po měsíci dávku inspirace! 
Avšak dnes bych se raději zaměřila na jiné téma. 13. prosince totiž pořádáme v kavárně Limbo spolu s Anežkou, Annet, Terkou a Domčou bazar! Budeme moc rády pokud se ukážete a něco pokoupíte nebo si přijdete jen popovídat :) K mání bude taky něco pro pány a spousta oblečení! V Brně se toho až na výjimky moc nekoná, tak využijte situace a přijďte nás navštívit.

Wednesday, November 19, 2014

Too cool for school

Nejprve bych chtěla moc poděkovat za milou odezvu k minulému článku! Vůbec bych nečekala, že se bude starý obří svetr tolik líbit :D.
A teď k věci. Zítra se chystám vyrazit na další módní event a to FABRIQUE 100% FASHION SHOW. Opět se těště na report z akce a snad se mi podaří v průběhu postovat na istagram, popřípadě vás až po akci zaplavit fotkami.
V článku můžete po delší době opět vidět tuto sukni, která je jedním z nejzajímavějších kousků mého šatníku a já ji vždy s chutí vytáhnu. Nazula jsem své nové boty a k nim vtipné ponožky, které jste mohli v dřívějších článcích vidět v černém provedění.
Tak co říkáte na můj outfit?
  


Sunday, November 16, 2014

Teddy bear

Tento obří svetr je moje podzimní tradice. Každý rok ho na podzim vytáhnu a těším se z toho, jak je skvěle oversized a hřejivý. Však se sami podívejte, jak jsem ho zkombinovla předešlé roky-2013, 2013, 2012.
Taky na mně můžete vidět konečně nové boty. Upřímně, potřebovala jsem je jako sůl, protože prochodit podzim a zimu v teniskách, by asi nebyl nejlepší nápad. Má volba padla na značku Vagabond, od které jsem si před časem pořídila už jedny boty, které mi udělaly skvělou službu. Proč tedy nezkusit další? Nehledě na to jsem slyšela ze všech stran velkou chválu na jejich podzimní kotníkové boty, které mám nakonec i já sama. Jak se vám líbí?


Wednesday, November 12, 2014

WOLFGANG NIGHT AT THE GALLERY



Kdo z vás není z Brna či okolí dost možná neví, co Wolfgang je. Pravdou je však, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdybyste Wolfgang znali. Rozhodně je totiž o co stát.
W. je brněnský obchod prodávající především české/slovenské návrháře a originální značky s nápaditou nabídkou (včetně značky Wolfgang samotné).
V pátek jsem měla možnost zúčastnit se jejich přehlídky, která se konala v industriálních prostorách Richard Adam Gallery. 
Přehlídka odstartovala kolem 21. hodiny vystoupením dvou baletek. Všichni černě oděni, (dress code byl totiž all black outfit!), pak měli možnost zhlédnout samotnou přehlídku, která dle mého názoru byla úplně skvělá! Můžete, alespoň podle fotek posoudit sami. Nevšední atmosféru celý večer doprovázela houseová hudba.
V Brně se nekoná tolik "fashion akcí" jako např. v Praze, proto jsem moc ráda, že alespoň Wolfgang uspořádá jednou za čas něco na tak dobré úrovni. Pokud to do Brna nemáte daleko, rozhodně doporučuji na další přehlídku dorazit a Wolfgang store navštívit. Stojí to za to!
Wolfgang-/web/facebook/
 photos by Anička and me


Saturday, November 8, 2014

Playlist N°1


Hudba...bude to znít jako klišé, ale nemohla bych bez ní žít! Postará se o zabávu, zlepší špatnou náladu nebo mě jen naladí na tu správnou vlnu. Jednou měsíčně bych vám tady ráda ukázala písničky, které v poslední době nejraději poslouchám. Budu ráda, když mi napíšete, jaký song jste si oblíbili vy, nebo která písnička z mého playlistu vás zaujala nejvíc :))
Příště se těšte na článek o módní akci, na kterou jsem měla možnost včera zavítat!

Wednesday, November 5, 2014

WANG

Nic nenosím raději než tento trenčkot a svetr (+moji stále dokola omílanou šedou mikinu)! A když už jsem u těch šedých mikin...co říkáte na tu z kolekce AW x HM? A vlastně na celou tuto kolekci? Ještě o ní u mě na blogu nepadlo ani slovo. Mně právě šedá mikča s nápisem WANG padla do oka úplně nejvíc. Vlastně se mi tato spolupráce celá moc líbí. Naneštěstí se mi o této kolekci může jenom zdát, protože do Prahy se zítra a ani nadcházející dny nedostanu...
Vy máte v plánu si něco pořídit?
photos by Anička


Sunday, November 2, 2014

Oh no! Marble again

Tyto kalhoty jsou takové moje číslo jedna pro podzim a zimu. Tím, že jsou vlněné je v nich hezky teplo a co si budeme povídat, jsou nepochybně krásné! Vzala jsem si k nim tentokrát tričko s mramorovým vzorem, oblíbený trenčkot a outfit ozvláštnila mikinou. Ano, další "mramorová" věc v mém šatníku! Jsem zvědavá, jestli mě někdy přestane tento vzor bavit...
Jaký jste měli víkend? Já velmi pohodový a odpočinkový, navíc skvělou třešničkou nakonec je to, že jsem si pořídila nové botky! Tak sledujte instagram zítra se tam objeví...a vlastně ještě s jedním takovým překvapením! :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...