Tuesday, December 23, 2014

Merry Xmas

Všem vám přeji krásné prožití Vánoc! Spoustu lásky, štěstí a dobrého jídla :)



Saturday, December 20, 2014

Playlist N°2


Poslední dobou nedělám nic jiného, než že poslouchám hudbu a přemýšlím nad věcmi, nad kterými bych si vůbec neměla lámat hlavu. Nic nestíhám...nefotím, nečtu, nekupuju dárky. Tak si tedy myslím, že je ideální čas na to postnout moje oblíbený songy a mrknout se na můj prosincový playlist. Krotila jsem se a nedala tam žádný vánoční song, protože těch je přeci všude plno :))
Co jste poslouchali za poslední dobu nejčastěji vy?

Sunday, December 14, 2014

Santa told me I should wear pink

Po dlouhé době jsem konečně vytáhla svůj myší kožíšek, kterého jsem se málem zbavila, protože mě upřímně už nebaví tolik jako minulou zimu. Spíš mám zálusk na nějaké dlouhé kabáty! Zatím svou práci však statečně zastává, protože v tuto chvíli nemám nic teplejšího.
Včera jsme s holkama (Anežkou, Terkou, Natkou, Aničkou a Barčou) pořádaly bazar v Limbu. Bylo to moc fajn, i když moc z vás nepřišlo. Přístě to snad bude lepší :))


Sunday, December 7, 2014

Christmas? Nope...

Je 7. prosince a já mám pocit, jako by byl teprve podzim. Nehledě na to, že si vykračuju v sukýnce a nemrznu při tom, což je vlastně strašně fajn! Hlavně pokud je ta sukýnka taková jaká je. Budete se divit, ale další z kousků, který pamatuje minulé století.
Když už se ty Vánoce tak blíží, co máte v plánu darovat svým blízkým? Já jsem zatím naprosto klidná a "zodpovědně" nechávám nákupy na poslední chvíli. Každopádné kýčovité vánoční songy jsou už na denním pořádku!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...