Sunday, January 25, 2015

Unusual

Dnešní outfit je pro mě trochu neobvyklý, stejně tak i prostředí, kde jsme dnes fotily. Ale ono je někdy fajn dělat věci jinak, takzvaně opustit tu naši comfort zone a nebát se vyzkoušet něco nového. Novoroční předsevzetí si sice nedávám, ale do tohoto roku jsem vstupovala právě s malým přáním nebát se nových zkušeností a čehokoliv jiného, co mě potká.
Možná, by se i hodilo zmínit o značce IAH, od které mám dlouhé tričko z dnešního outfitu. Skvělý materiál, střih i design, proto si myslím, že IAH clothing rozhodně stojí za pozornost! :)


Sunday, January 18, 2015

New

První věc, které jste si v tomto článku všimli, jsou určitě moje nové vlasy. Opět jsem šla na krátko a to dokonce ještě víc, jak posledně. Mé "krátké" vlasy už mi připadaly moc dlouhé a tak jsem se rozhodla je zkrátit. Co na to říkáte? Já jsem spokojená snad ještě více, než s délkou pod ramena.
Jelikož se blíží moje narozeniny, nastal nejvýšší čas na výběr nějakého dárku. Já už nějaký ten pátek (asi 3 měsíce) toužím po botách Dr. Martens, tak padla bez většího rozhodování volba na ně! Takže dnes ve své plné kráse mé nové martensky :))


Tuesday, January 13, 2015

pink panther

Co říkáte na letošní zimu? Nebo bych měla říct spíš jaro (ťuk, ťuk, ťuk)? O víkendu se teploměr vyšplhal až na 15 stupňů a já tak mohla provětrat své slevové úlovky, na které jsem se už řádně těšila! Dlouhý cardigan (a tím "dlouhý" myslím opravdu dlouhý!) a plyšový top. Cardigan byl naprosto neplánovaný kup i přesto, že dlouhý svetr jsem sháněla věčnost. Oproti tomu "chlupáče" jsem si vyhlídla již před delší dobou a jen čekala, kdy bude příležitost k jeho koupi. Takže za mě letos slevy celkem velký úspěch, uvidíme, co mi ještě přibude...



Sunday, January 11, 2015

Weekend in Prague

Před dvěma týdny jsem byla za Kamčou v Praze. Opět jsem si to moc užila a skvěle se bavila (i když to tak podle mých kamenných výrazů na fotkách nevypadá :D). Hrdinsky jsem si oblékla do té zimy šaty, a kdybychom nenašly toto místečko v Myslbeku asi bychom žádné fotky nevyfotily. Se zimou se moc nekamarádím, proto jsem ráda, že bylo včera těch krásných 13 stupňů!

photos by Kamila


Monday, January 5, 2015

Inspiration N°3

Minulý měsíc jsem inspirační post oželela, ale tentokrát se k tomu nechystám. V poslední době jsem se inspirovala opět převážně na tumblru a samozřejmě u blogerek (zde, zde, zde). Já mám momentálně období, kdy se potřebuju inspirovat jak nikdy dřív. Doufám, že jste na tom lépe, ale snad se vám bude článek i tak líbit. 


Saturday, January 3, 2015

First outfit in 2k15

Ještě po Vánocích jsem se vydala k babičce na Valašsko a při té příležitosti vyfotila outfit v úžasných prostorách starých Baťových továren. Už dlouho jsem měla v plánu tam něco nafotit a rozhodně to není naposledy. Industriální prostory a styl mě baví snad ze všeho nejvíce a tak jsou tyto staré továrny ideálním místem! Nemluvě o tom, jakou skvělou atmosféru toto místo má...představa, že se tam dříve produkovalo velké množství obuvi a denně se to tam hemžilo spoustou lidí, mou pozornost přitahuje ještě více.
Jaký styl (v architektuře, designu) vás baví nejvíce?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...