Wednesday, April 29, 2015

Cosmopolitan event

Přesně před týdnem jsem se vydala do Prahy na akci s Cosmopolitanem a užila si super den. Po "dé jedničce" jsem se dodrncala až na místo, kde celý meeting probíhal a to do krásného Park Hotelu Popovičky. Na místě na nás čekaly dárečky v podobě pro nás vytvořeného trička a nového čísla Cosmopolitanu.
Jedním z účelů konání celé akce je nový projekt Cosmopolitanu ve spolupráci s blogerkami (coming soon!), takže první, co nás na místě čekalo, bylo uvedení do kontextu celého projektu. Dále přišel výborný oběd (+nejlepší okurková limonáda) a dezertíky.
S plnými břichy jsme si poté vyslechly něco o kosmetické značce Urban Decay, která přichází tento rok do ČR a byly odměněny štědrými dárečky. Pak jsme mohly vidět Urban Decay kosmetiku i v akci.Později jsme měly tu čest setkat se s módní redaktorkou časopisu Harpers Bazaar Lucií Janotovou a poslechnout si, co nosit toto léto a také s šéfredaktorkou Cosmopolitanu Sabrinou Karasovou.
Celý den jsem si moc užila a ráda jsem poznala opět nové lidi. Děkuji Cosmopolitanu za super akci!
Co říkáte na Urban Decay? Máte něco na svém wishlistu? Já si vždy přála NAKED paletku, tak jsem štěstím bez sebe, že ji konečně mám :) 


Sunday, April 26, 2015

Top trends for spring/summer 2015

Jaro už je v plném proudu a tak mě napadlo se s vámi podělit o top trendy této sezóny. Pár jste jich jistě už pochytili, ale pro takovýto článek není asi nikdy pozdě.Jaký designér vás se svou spring/summer kolekcí nadchl nejvíce? Mě překvapivě Versace, milovaný Balenciaga a Tibi.

Bílá, bílá, bílá...večná barva. Jsem si jistá, že mnoho z nás má bílou přímo v lásce, takže se toto jaro a léto může radovat. Bílá tu byla, je a vždy bude, ale kdy bude lepší chvíle na její nošení než nadcházející sezónu? Kdo ví....a proto říkám (a nejen já): Nosme bílou!
...

Tuesday, April 21, 2015

Beauty is in details

Ponožky čouhající z bot mě vždycky bavily, avšak kombinaci Nike ponožek a martensek jsem viděla poprvé asi před půl rokem na tumblru. Na první pohled mě tato kombinace zaujala. Nejdříve jsem nevěděla, jestli se mi to vůbec líbí, ale později mě nošení Nike ponožek a milovaných martensek tak lákalo, že jsem to musela zkusit i já sama. Baví mě, jak může drobný detail udělat tak velký a zajímavý efekt.
Jinak posledních pár dní prožívám pohodově...u seriálů (doporučuji Switched at Birth) a s jídlem na klíně. Taky už jsem stihla navštívit dvakrát Prahu a zítra se tam chystám znovu. Stále potkávám a obdivuji rozkvetlé stromy a jak jistě vidíte, tak se u nich i s radostí fotím...Jak si užíváte tyto slunečné jarní dny vy?


Monday, April 13, 2015

Hot or not?

Zvonáče. Jeden z top trendů tohoto roku. Buď je milujete nebo nenávidíte. Já se hrdě řadím mezi ty, co jim přišli na chuť. Tento střih kalhot se mi vždycky líbil, ale do teď nebyl téměř k sehnání. Svým střihem parádně lichotí postavě a hlavně ozvláštní každý outfit. Musí se s nimi však umět pracovat a vybrat správný typ bot. Za mě určitě nejlíp vypadají s teniskami a polobotkami. 
Už od začátku roku jsem doufala, že si nějaké pořídím, ale nechtěla jsem klasické džíny. Do oka mi padly právě tyto šedé ze zajímavého materiálu z H&M nebo Lindexu. Co vy a zvonáče? Hot or not?

Monday, April 6, 2015

Reckless socks

Vše podstatné o mých nových kouscích jsem vám sdělila už v minulém článku. Takže dnes už jen, že mimo to, že mám z bot i bomber velkou radost, dokonce spolu obojí skvěle funguje.
P.S. Snad vám nebudou kazit dojem moje neposlušné ponožky :D


Sunday, April 5, 2015

New in!

Za poslední dva týdny jsem si splnila hned dvě materiální přání. Wishlisty si nedělám, ale kdyby ano, tak na něm tyhle dvě věci rozhodně jsou/byly.

Adidas Stan Smith - Nad těmito teniskami jsem uvažovala už od léta, ale stále jsem si říkala, že je nepotřebuju (čti: pořádně nechci :D) a hlavně se mi moc nechtěly objednávat přes internet,...takže jsem čekala a čekala. Minulý týden jsem je zahlédla v brněnské Olympii za supr cenu, takže nebyl důvod váhat. Teď jsem za ně moc ráda. I když je pravda, že se za tu dobu, než jsem se k jejich koupi odhodlala hodně rozmohly. To mi však nevadí a baví mě sledovat, jak stejné tenisky nosí každý jinak.

Vatová bunda z H&M Trend - Ne, tak dlouhý příběh, ale pravdou je, že po té jsem pokukovala už taky nějaký pátek. Jenže! Jsem z Brna, kde H&M Trend není a do Prahy nebo do Vídně taky pořád nejezdím. Avšak v momentu, kdy jsem se smířila s tím, že mi asi není souzena, se rozjel H&M online nákup a první na co jsem pomyslela, byla tato bomber jacket... 

Thursday, April 2, 2015

Sneakers? Yes, please...

Párkrát jste se mě na asku ptali, jaké boty bych vám poradila si pořídit na jaro. Jediné, co mě v ten moment pokaždé napadlo jsou tenisky. V poslední době jsou to mimo bot Dr. Martens snad jediné boty, co pro mě existují a baví mě. Kde jsou ty časy, kdy jsem žila pro boty na podpatku? Celé to začalo s teniskami New Balance, potom už se to "nátlakem" blogů a trendů rozjelo a já už vlastním troje tenisky a dvoje slip-ony. Zrovna o víkendu mi totiž do botníku přibyly další a to Adidas Stan Smith (coming soon v příštím článku!).
Co vy a tenisky? Jaké boty na jaře nosíte?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...