Friday, May 29, 2015

#czech3czech

Nevím, jestli jste zaregistrovali projekt czech3czech k němuž jsem postovala pár fotek na instagram a jehož jsem byla součástí. Tento projekt uspořádala modelingová agentura Ely management ve spolupráci s talentovanými českými fotografy a českými návrháři. Výsledek je naprosto skvělý a mě by zajímalo, který editorial se vám líbí nejvíce?
Backstage fotky hledejte na instagramu pod hashtagem #czech3czech! 

Sunday, May 24, 2015

Let's wear comfy clothes

Když jsem byla v Budapešti, napadlo mě vám vyfotit svůj "cestovní" outfit. A to zejména proto, že si myslím, že je to ukázka ideálního pohodlného outfitu. Volná košile a volné culottes? Nejpohodlnější combo! Tyto culottes nenosím zas až tolik, jak bych asi měla, ale v Budapešti jsem za ně byla tak ráda, že jsem si řekla, že si zaslouží častější nošení! Pak jsem samozřejmě nemohla vynechat svůj cardigan, který už je skoro jako moje druhá kůže a Kånken. 
Občas se mi stává, že si nějakou věc, tak moc zamiluju, že si pak nedokážu představit, že bych ji neměla. Uznávám trochu materialistické, ale nějak si nejsem schopna uvědomit, co jsem dělala bez tohoto svetru? Ne, že bych bez něj nemohla žít, ale prostě, když nevím, co na sebe nebo, jak udělat outfit zajímavější, dám si tento svetr. Co mu předcházelo? Máte taky nějakou takovou věc? 

Thursday, May 21, 2015

Budapest guide

Už asi před dvěma týdny jsem navštívila Budapešť. Do tohoto města jsem měla v plánu se podívat už delší dobu a tentokrát jsem měla konečně tu možnost. Moc jsem si to užila, kochala se krásnými budapešťskými budovami, navštívila kouzelné hipsterské kavárny, potkala milou čtenářku, polila si svou nejkrásnější bundu (fialový bomber!), měla nejlepší donut v životě a spoustu dalšího, ale o tom už více v článku.

Friday, May 15, 2015

3 ways to wear pencil skirts

Když se mi do rukou dostalo poslední číslo Cosmopolitanu a já jim začala listovat, hned mě upoutala strana s titulkem "Sukně jako břitva". Sukně nosím často a moc ráda, ale ty pouzdrové převážně opomíjím. Tak jsem si řekla, že je čas je pro jednou opět provětrat a ukázat vám, jak je nosím nejraději. 
 
1. S teniskami
Přestože Cosmopolitan radí, nosit je pouze s podpatky, já říkám: Proč?. Možná to není tak lichotivé, jako právě v lodičkách, ale přiznejme si, kdo z nás má chuť chodit děnně na podpatcích? Já tedy rozhodně ne.
Tento outfit je asi mým nejoblíbenějším ze všech tří variací. Je velmi pohodlný, ale zároveň působí zajímavě díky tomu, že jsem si opět, jak to já ráda dělávám, pohrála s délkou oblečení a nezastrčila košili předvídatelně do sukně.
2. S podpatky
S podpatky je outfit samozřejmě o mnoho formálnější a dělá krásnou siluetu. Pouzdrové sukně lichotí postavě sami o sobě a s podpatky to všechno ještě víc podtrhnete a prodloužíte nohy i celé tělo. A pokud chcete působit ještě výšší, tak k tomu všemu přidejte crop top!
3. Casual? Casual!
Sandále a dlouhý cardigan jsou ležérnost sama! Ale abyste v tomto outfitu nevypadala, jakože se právě jdete rozvalit na pohovku a sledovat svůj oblíbený seriál, je nutno ozvláštnit outfit zajímavým topem nebo zvolit zajímavou pouzdrovou sukni.
Nosíte pouzdrové sukně? Která varianta je vám nejbližší?


video by Anna

Sunday, May 10, 2015

No love without freedom, no freedom without love

Včera večer jsem se vrátila z Budapešti a musím říct, že mě naprosto nadchla a rozhodně nezklamala! Brzy vám napíšu článek s tipy a i mým cestovním outfitem.
Dnes mám pro vás fotky ještě z minulého víkendu. Lacláčové šaty jsou opět součástí mé zavěrečné práce do výtvarky, ale tentokrát jsem netvořila úplně nový kus oblečení, ale přešívala staré těhotenské lacláče. Konec roku se blíží a tak se brzy těšte i na článek o mé závěrečné práci společně s fotkami!

Monday, May 4, 2015

Summer vibes

Tyto fotky jsem fotila už před nějakou dobou a podle outfitu poznáte, že bylo tenkrát už velké teplo. Rozhodla jsem se tedy vytáhnout své palmové kalhoty, které přímo křičí "léto!" a celá jsem se oblékla do světlých barev. Upřímně můžu říct, že v tmavších barvách se cítím mnohem líp...
Ve středu vyrážím poprvé do Budapešti, tak budu moc ráda za jakékoliv tipy a na oplátku se určitě těšte na tipy ode mě, na outfity a snad i další články na téma Budapešť.



Friday, May 1, 2015

Perfect piece of clothes

Jak jsem už psala na facebooku, tak dnes tu mám pro vás outfit, který jsem měla v Praze na Cosmopolitan meetingu. Do Prahy se moc nedostanu a tak jsem byla moc ráda, že jsem se při té příležitosti mohla opět vidět s mou milou Kamilou, která mi opět nafotila krásné fotky!Tyto šaty jsem si pořídila už v lednu, když jsem byla ve Vídni kupovat Martensky. Byly tam ve slevě a poslední v mé velikosti, takže vám je asi jasné, že jsem je hned popadla a s radostí běžela k pokladně. Neskutečně mě baví a už se těším až je budu moct nosit i bez trenčkotu.
A abych nezapomněla! Přeji krásný 1. Máj! <3



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...