Monday, September 28, 2015

Prague calling

Culottes. Jeden z nejoblíbenějších kousků, co v šatníku mám a už jsem to na blogu zmiňovala tolikrát, že dnes už nemá cenu mé "sympatie" víc zdůrazňovat. V novém Cosmu mě právě článek o nich zaujal nejvíc, ač je zrovna toto číslo plné zajímavých článků zaměřených na blogování!Venku je dneska naprosto krásně a já za pár minut vyrážím do Prahy na SCI-FI SAFARI...takže raději poběžím, než mi to ujede (haha). Mějte krásný den!


Wednesday, September 23, 2015

School girl

Už nějakou dobu (rozuměj "od první třídy") se mi při myšlence na září vybaví škola. Ranní vstávání, vysedávání ve třídě a přežívání předmětů, které vám absolutně nic neříkají, ale stejně tak ta neskutečná radost z hloupého zvonění na konci hodiny anebo nadšená cesta domů s vědomím, že na mě čeká jídlo a seriál (ehm). No, vlastně je to celkem fajn. Ve škole kolem sebe máte super lidi a stále máte co na práci. Jsem si plně vědoma toho, že opravdu každé prázdniny se do té školy těším a fakt, že mě hned po prvních dnech škola štve je asi naprosto přirozený. Takže, abych se dostala k tomu, k čemu jsem se tímto článkem dostat chtěla...užívejte školu, dokud můžete! Já se o to při nejmenším pokusím v tomto "girly" outfitu s mou milovanou American Apparel sukní.


Friday, September 18, 2015

Backyard

Ještě o prázdninách jsem nafotila s talentovanou Barčou tyto fotky. Byl to jeden z těch parných letních dnů a my se rozhodly vyrazit do krásného Růženina lomu. Brněnský lom Hády a jeho okolí je rozhodně jedním z nejkrásnějích a nejpoklidnějších míst v Brně (pokud ovšem nenarazíte na nudisty, jako my, ups). Bylo to strašně fajn, fotit po dlouhé době něco jiného než outfit fotky a s člověkem zapáleným pro věc. Už stačí jen říct, že výsledek je přinejmenším tak stejně super, jako celé focení! Co myslíte?



Saturday, September 12, 2015

Mom is more than boyfriend

Dnešní fotky jsou ještě z doby, kdy bylo venku kolem 30 stupňů, ale na blog se dostávají paradoxně až teď, kdy je za námi chladný podzimní týden. Tyto boyfriend jeany vždy vytáhnu jednou za dlouhou dobu, protože abych se přiznala, tak tento střih mě už vůbec nebaví...naopak jsem si moc oblíbila mom jeans, takže se snažím pomocí pásku ty svoje "bojfrendy" trochu "předělat", haha. Pamatuju si však, že když jsem si tyto jeany kupovala, tak byly boyfrined jeans nejvíc top trend, tak si říkám, že jsem se pro jednou (a doufám, že i naposled) nechala unést, ups. Co vy a boyfrined džíny? Baví vás nebo dáváte přednost jiným střihům?

Monday, September 7, 2015

Cosmopolitan made me do it

Denim on denim. Pozorovat, jak si člověk dokáže vyhrát s kombinací stejného materiálu a barvy, mě baví. Ale není to tak jednoduché, jak se může zdát. V nejnovejším čísle Cosmopolitanu nám hvězdy ukázaly, jak na to, tak jsem si řekla, že "denim on denim" už konečně taky vyzkouším. Rozhodla jsem se pohrát si opět s délkou a proto jsem si dala na jeany tyto šaty, které byly mimochodem součástí mé (již zmiňované) závěrečné práce. Přes ně jsem přehodila svou oblíbenou džínovou bundu a celý outfit doplnila kontrastními lodičkami. Výsledek se mi líbí, co myslíte vy?


Saturday, September 5, 2015

Ups!

Když jsem stála před zrcadlem a vymýšlela outfit, měla jsem v úmyslu vzít si po dlouhé době tyto nude boty. Postupně jsem na sebe hodila sukni, triko i trenčkot. Avšak během pár minut mě napadlo, že bych mohla k outfitu vyzkoušet i svoje Stan Smithy. V ten moment mi outfit přišel mnohem hezčí, lepší a cítila jsem se mnohem líp. Tuto zkušenost považuji za potvrzení mé zavislosi na bílých teniskách, haha. 



Tuesday, September 1, 2015

Creativity

Začátek školního roku je tady (fuj!) a já jako naschvál dostávám nejvíc kreativní náladu. Chtěla bych se opět plně vrhnout do šití, protože nějak zjišťuji, že už mě oblečení z obchodů přestává ve většině bavit...taky pracuju na novém designu a složku v počítači mám přeplněnou inspirací na focení. Je mi však naprosto jasné, že místo toho všeho se budu vracet unavená ze školy, neschopna zapojit mozek a cokoliv tvořit, hah. Ale celkově jsem vlastně ráda, že je ta škola zase tady...tak hodně štěstí vám všem!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...