Thursday, October 29, 2015

Feels like we only go backwards

Outfit ještě z Paříže, kdy jsme chtěly s Kamčou fotit před přehlídkou Stelly McCartney, ale místo u opery jsme stály u kostela, ups! Tuto Kamčinu bundičku obdivuji úplně pokaždé, když ji vidím viset v jejím šatníku a dokonce jsem tentokrát byla poctěna jejím zapůjčením. K ní jsem si vzala tuto střihem zajímavou sukni, kterou nosila moje maminka několik let zpátky a já ji zatím něměla moc příležitost ukázat světu. Mimochodem, opět jsem trochu zkrátila vlasy na tuto délku. Bylo to vcelku spontánní rozhodnutí, ale ve výsledku mi to (snad i podle vás!) prospělo.
photos by Kamila


Saturday, October 24, 2015

Paris streetstyle N°2

Dnes vám přináším další várku streetstylu. Jediné, co bych chtěla dodat je, že snad nejsympatičtější blogerkou ze všech je Chiara, která se neustále usmívá, je uvolněná a příjemná. Z nikoho jiného nevyzařovala tak krásná energie, jako právě z ní (taková "backstage" poznámka :D). No, teď se už nechte inspirovat a kochejte se krásou pfw outfitů.
Mimochodem...měla jsem v plánu jen dva streetstyle posty, ale fotek mám tolik, že bych to vyšlo možná i na třetí. Chtěli byste?


Monday, October 19, 2015

Balcony session

Pařížská architektura je naprosto dechberoucí. Od památek až po "běžné" obytné domy je to pastva pro oči. Když jsme vešly s Kamčou do našeho hotelového pokoje, hned nás upoutal pohled na krásný typický pařížský balkón, který je dalším znakem místní architektury. Krásné ozdobné zábradlí a pohled do rušné ulice. Od první chvíle tak bylo jasné, že musíme nafotit "balcony session". Na sobě mám jeden z mých (a mamčiných) dalších DIY výtvorů a to kalhoty. Růžová je prostě moje...
photos by Kamila

Thursday, October 15, 2015

Paris streetstyle N°1

Fotit streetstyle bylo vždy mým snem a já jsem nesmírně ráda, že jsem si ho mohla splnit! Pro mnohé z vás to nemusí být tolik zajímavé, ale já miluji pozorování toho, co si na sebe přitomní obléknou na událost, jako je přehlídka Chanelu, Acne, Céline (atd.) a taky lze poté ze vzniklých fotech vyždímat atmosféru a inspiraci až do poslední kapky. Divili byste se, jaky zmatek na místě panuje. Tolik lidí, fotografů, editorů a blogerů. Ani nevíte, kam se dívat dřív, co fotit dřív a koho obdivovat dřív. Mé dojmy jsou naprosto nezapomenutelné. Můžu říct, že jsme si s Kamčou focení velmi užily a já se dokážu ve své paměti na místo přenést ještě teď. Tak úžívejte fotky!

Thursday, October 8, 2015

Paris 2015

Uf, kde začít...S mou milou Kamčou jsme se rozhodly navštívit podzimní Paříž. Město krásné a dechberoucí a pro mě úplně nové. Ne zrovna náhodou se ve francouzském hlavním městě konal Paris Fashion Week, ze kterého se můžete těšit na streetstyle (ale o tom opravdu až později!).Jelikož je Paříž velké město plné míst, které jsme prozatím ještě nestihly objevit, těžko posoudit, co je na tomto městě nejkrásnější...avšak můžu říct, že čtvrť Le Marais mě přinejmenším okouzlila! Právě z ní pochází dnešní fotky. Tato čtvrť je plná krásných a stylových lidí, malých lokálních obchodů, ale i řetězců, jako například COS, &other stories a dalších. V Le Marais jsme také navštívily palačinkárnu Breizh café (!), kde jsme měly naprosto výborné slané palačinky, tudíž toto místo můžeme jen doporučit. Obě jsme se s Kamčou shodly, že při naší další návštěvě Paříže se musíme v této čtrvti ubytovat a načerpat tak atmosféru, kterou toto místo plné života a kaváren má. No, je tam krásně...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...