Sunday, November 29, 2015

Sunday I'm In Love


Pokaždé mám velkou radost, když můžu zprvu letně působící kousek zkombinovat i v chladnějším počasí. Nedávno, když jsem zrovna mířila do kina, mě napadlo, vzít si tuto dlouhou bílou košili pod můj huňatý svetr. Výsledek mě natolik příjemně překvapil, že jsem si celý outfit o pár dní později vzala znovu a nafotila jej na blog.Mimochodem, taková vtipná historka...v den focení jsem potřebovala vyfotit dva outfity (znáte to, přes týden není čas nebo je brzy tma, tak se toho musí o víkendu stihnout víc, lol) a tak jsem si tento musela převléknout v autě. No, nic příjemného, haha. Prosím, řekněte mi, že máte taky nějakou divokou "převlíkací historku", ať si neřipadám trapně! :D


Tuesday, November 24, 2015

My love is purple

Přemýšlíte někdy nad tím, zda žijete život, jaký chcete žít? Na mě tato myšlenka jednou za čas přijde a teď mi ji přinesl příspěvěk na fb stránce HateFree Culture, která zveřejnila fotky známých osobností s nekonstruktivní kritikou a urážlivými komentáři. To mě nutí přemýšlet, co lidi nutí se takto chovat. Z nějakého důvodu si myslím, že když je člověk spokojený se svým životem, nemá potřebu urážet někoho jiného. Internet je mocný a anonymita snad ještě víc. Ale proč?! Má toto snad nějaký smysl? Je na každém, ať si sáhne na svědomí a uvědomí si, jestli někoho tímto způsobem urazil nebo vůbec závistivě někomu něco nepřál a cítil vůči němu zlost (třeba "jenom" uvnitř). Ale hlavně nezapomeňme, že je to na nás. Svůj život si vybíráme sami, takže dělejme vše proto, abychom si plnili své sny, přáli lidem okolo nás jen to nejlepší a žili bez závisti a zlosti.No hate, just love...(lol).
P.S. Snad vám takový druh článku nebude vadit. Občas mám prostě potřebu něco vypustit do "světa" a blog je přece jenom ten nejlepší způsob!


Saturday, November 21, 2015

Inspiration N°6

Nedávno jsem dostala neskutečnou chuť udělat po dlouhé době opět nějaký ten inspirační článek, tak ho tady máme! Posledních pár týdnů mám chuť dělat neustále něco kreativního, ale nějak nemám moc příležitost, tak jsem si alespoň vyhrála s dnešním článkem. Líbí se vám?
P.S. Jsem zpět ze školního výletu (tzv.psychokurzu), který byl zaměřený na naše cíle a jejich dosažení...jediné, co mi to teda přineslo, byl dnešní den prosezený u internetových stránek všemožných vysokých škol, ups. 

Tuesday, November 17, 2015

Denim and the city

Přeji krásný 17. listopad! Dnes mám na programu balení se na školní výlet a k večeru mám potom v plánu kino a festival Mezipatra. S kamarádkou jsme si vybraly soubor kratších filmů s názvem Zrcadlo, zrcadlo...tak jsem zvědavá, jak se nám to bude líbit! Zúčastnili jste se letos nějakým způsobem tohoto festivalu?
Ještě před PFW jsem se rozhodla, že si ušiju pár věcí. První už jste viděli (růžové kalhoty) a druhý je tento denim top, který mám tentokrát schovaný pod své, též DIY, šaty. Už jsem musela vytáhnout i zimní kabát, který mi připomněl, že zima už se blíží. Jak trávíte dnešní svátek vy?

Thursday, November 12, 2015

Cute but psycho

Můj blog se tímto článkem vrací do reality. Konec Paříže a začátek podzimních a zimních outfitů. Momentální nezvyklé teplo si moc užívám! Nosím své nej tričko, které jsem si dovezla z Francie, obrovské vintage kalhoty ve velikosti 44 a hlavně, je mi kolikrát fajn jenom v křiváku. Celkově se mám vlastně skvěle, až na hnusný testy z matiky, vstávání do tmy a na všudypřítomnou únavu, kterou s sebou opravdu tahám 24/7. Jak zvládáte toto stereotypní období vy?


Saturday, November 7, 2015

Paris streetstyle N°3

Poslední a slibovaný streetstyle z Paříže mi dnes zlepšil náladu! Ráno jsem se probudila do zamračeného a mlhavého Brna, s mizernou náladou a pocitem takové té denní únavy. Pak jsem si však sedla k počítači a konečně se po týdnu pustila do nového článku. Hned jak jsem si začala prohlížet a vybírat fotky, nálada se zlepšila a já jsem dostala najednou plno energie. No, jak málo stačí ke zlepšení nálady, haha.Přiznám se, že už se ale celkem těším, jak konečně nafotím něco aktuálnějšího...tak snad už brzy!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...