Sunday, April 24, 2016

-tattoo-

Ani nevím, kdy přesně přišel ten osudový moment, kdy jsem si řekla: "Nechám se potetovat". Je to však už nějaká doba, za kterou mi hlavou proběhlo mnoho nápadů a nakonec to (prozatím!) vyhrály tyto tři. Ke všem mám hluboký vztah a doplňují moji osobnost. Přestože jsou pro mě důležité především významově, dávala jsem si záležet i na jejich estetickém provedení a už cestou do Prahy, (kde mě a moji kamarádku tetovala šikovná Nika<3), jsem věděla, že nafotím následně fotky, které budou pro jednou trochu alternativnější. Chtěla jsem sice nafotit celou "sérii", ale bohužel na to jsou tři tetování málo, tak třeba časem! 
Asi si říkáte, že dát si hned napoprvé rovnou tři kérky je neobvyklé...asi je, ale jsem hamoun a potřebuju všechno hned (haha). A opravdu si to hrozně moc užívám! Přiznám se, že jsem měla z tetování asi den předem docela strach, ale nebyl důvod (jakoby mi to všichni neříkali!). Bolí to, to ano. Někdy míň, někdy víc...občas je to i vcelku příjemné, a i když mě můj nízký tlak a chudokrevnost úplně nepodpořily, není to nic u čeho byste po celou dobu doufali, ať už je konec. Chvilku organismu trvá než si na to zvykne (aspoň u mě) a pak už je všechno supr! Nebudu lhát, hned bych šla na další.
Jaké jsou vaše zkušenosti s tetováním? 



-tattoo by Nika Chic-

19 comments:

  1. Hezký, originální, tomu fandím a to se mi líbí!

    ReplyDelete
  2. Mám radost! A budu s dovolením sdílet:)

    ReplyDelete
  3. To je krásný!)) A děkuju moc, máš pravdu, že Nika je čím dál tím víc super :))

    ReplyDelete
  4. hmm mne sa tetovania pacia, hlavne tieto moderne minimalisticke, ale i oldschoolove badass sleeve tattoos, ale nikdy by som si ziadne nedala. Je to na cely zivot, a ja by som to neriskovala, ze sa mi to napr o 10r prestane pacit, a na nejake osudove slogany a hesla tiez moc nie som..
    Ale keby sa dalo vytetovat si nieco len na par mesiacov/rokov, tak by som do toho sla a dala by som si nieco netypicke, co sa na tetovaniach moc nenosi .. napr kaktus alebo salku caju, aby mi to pripominalo pitny rezim :D
    Sju Loves

    ReplyDelete
    Replies
    1. To naprosto chápu! Ono dost záleží, já jsem asi víc taková bezmyšlenková v tomhle, vím, že i kdyby se můj názor na ně změnil, tak byla doba, kdy pro mě hrozně moc znamenaly. Jsou to prostě věci, které chci, aby byly mou součástí už napořád, ať už ve mně budou vyvolávat určité emoce, budou lahodit mému oku nebo mi připomínat určité chvíle mého života :)) Ale zároveň ti i naprosto rozumím!

      Delete
  5. Tak toto je naozaj super!!! <3 Veľmi sa mi to páči a k tomu ešte aj tie nápadité fotky... <3 Krása!!!
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  6. Já jsem zanícený pozorovatel, zatím. Miluju všemožná tetování, dokonce i velká, abstraktní, ale i minimalistická jako máš právě ty. Ale zároveň vím, že nikdy si takové nedám, ne tak velké. Jsme minimalista i v tomhle a těším se, že si jednou (právě od Nikdy, doufám) nadělím nějaké malé symboly na skrytá místa. Je na to ještě plno času, ale kdo ví, třeba to přijde spontánně :)

    ReplyDelete
  7. Ahoj. Nemáš strach, že tě tetování zaškatulkuje? Také myslím, že jsme konzervativní a bála bych se mínění lidí. Co ty na to?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj)) Vůbec ne, asi nedokážu vysvětlit proč, prostě se nebojím a věřím, že dnešní společnost je jiná a na škatulkování a předsudky už nikdo nemá odvahu (ve vlastní prospěch) a hlavně nemá potřebu to dělat :)

      Delete
  8. Tak tyhle se mi líbí moc! Krásné, hned bych chtěla taky.

    ReplyDelete
  9. Já jsem právě šla na tetování pár dní před tebou. S kamarádkou jsme si udělali společné tetování na Achilovku - naše znamení zvěrokruhu. JE to něco, co nás spojuje a má pro nás speciální význam. Je to jenom malý symbol, cca 1 cm x 1 cm. No a od té doby si už taky plánuju hned další a přemýšlím, co bude první, haha. Strašně se mi tvoje tetování líbí, tento styl tetování je úžasný! A máš i super místa :) A Nika je strašně šikovná, taky by se mi líbilo mít od ní tetování.

    ReplyDelete
  10. Já jsem zatím jenom pozorovatel a obdivovatel. Vím, že někdy si určitě něco vytetovat nechám, jen ještě nepřišel ten správný okamžik a hlavně ten motiv, který budu mít na celý život, musí pro mě znamenat fakt hodně. Tyhle minimalistické motivy se mi líbí moc :)

    ReplyDelete
  11. Mě baví, když blogerky píšou články o svojem soukromí. Takové ty osobní věci. Proto je tento článek pro mě NO.1

    ReplyDelete
  12. Tetování super a ty alternativnější fotky mě fakt baví :).

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...