Sunday, January 17, 2016

Girl power

Víkend je zase u konce a já můžu "s hrdostí" prohlásit, že jsem byla opět naprosto neproduktivní. Celou sobotu jsem proležela v posteli a dnes jsem vyběhla jen na chvíli ven...do školy jsem, jak jinak, nic neudělala (klasika). Radost mám akorát z toho, že jsem si v tom svém "nabitém" víkendovém programu našla chvilku na focení. Vyrazila jsem po dlouhé době v něčem novém a to v mé nové bomber (to je láska, řeknu vám!), "girl power" tričku a nápadité sukni z WIN WIN love. Nosíte dlouhé sukně? Mně se totiž zdá, že většina lidí se dluhých sukní bojí a opravdu zřídkakdy je potkám v ulicích. Já, nejenže celý koncept této značky obdivuju, ale moc si užívám nošení jejich jedinečného výtvoru. Rozhodně mrkněte na eshop (teď tam jsou slevy!).

Monday, January 11, 2016

We can be heroes, just for one day

Dnes tu mám pro vás další z mých naprosto skvostných úlovků. Naposledy jsem psala o své růžové mikině, tentokrát bych vám ráda ukázala své nové šaty (košily?). Nebudu přehánět, když řeknu, že jsem celé léto hledala perfektní košilové šaty. Světle modré, s proužky, tak akorát dlouhé a hlavně, aby měly kapsy...samozřejmě jsem je nenašla. To je tak, když si o něčem uděláte jasný obrázek a pak ne a ne najít danou věc podle vašich představ. Tento víkend jsem však byla na výletě ve Vídni a v Zaře jsem úplnou náhodou narazila na tento poklad, po kterém jsem takovou dobu pátrala. No, radost veliká! Ještě teď...jinak ale dneska smutním, jelikož mě ztráta Davida Bowieho docela dostala. Na nebi to teď bude zářit.


Saturday, January 2, 2016

Velvet dream

Krásný nový rok vám všem! Já ho začínám ve svých nových sametových kotníkových botách. Už jsem se zmiňovala, jak moc velkou slabost mám momentálně pro samet? A to si pamatuju doby, kdy jsem jej naprosto nesnášela. Navíc kotníkové boty na podpatku mi v botníku scházely. Pokud baví samet a tyto boty i vás, tak na stránkách H&M jsou teď dokonce ve slevě (jo, to naštve, haha)!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...