Friday, February 26, 2016

The Danish Girl

Dnes se konečně chystám do kina na Dánskou dívku, na kterou se těším už neskutečnou dobu. Eddie je rozhodně jedním z mých nejoblíbenějších herců a tématika filmu mi je taky velmi blízká. Viděli jste už tento film? Líbil se vám? Já se hrozně moc těším! Tyto večery mám nejvíc ráda, kdy člověk nesedí doma, ale žije. Včera jsem byla na koncertě mých milovaných Ghost of You a bylo to strašně super. Mějte krásný pátek!


Thursday, February 18, 2016

Somebody else

Vrstvení mě baví, obzvlášť, když je mi teď pořád zima (ať už je teplo, prosím!). Ale musím říct, že absenci sluníčka mi nahrazují nové songy, a brzy i album, od The 1975, které opavdu zahřejí u srdce. Nevím, jak moc vás tato kapela baví, ale pro mě je to naprostá srdcovka a nikdy se nepřestanu divit tomu, jak se jim pokaždé podaří vytvořit něco tak skvělého. V dubnu vyrážím na jejich koncert do Vídně a nemůžu se dočkat...a abych se ještě víc pochlubila (haha), tak 12. března mě čeká i koncert Years&Years v Praze! Jaká je vaše oblíená kapela/interpret, kterého byste chtěli vidět naživo?


Sunday, February 14, 2016

Please, go slowly

V poslední době docela dost přemýšlím nad problematikou fast fashion a snažím se tomu v rámci možností, co nejvíc vyhýbat (i když to na 100% zatím úplně nejde). Nosit věci z druhé ruky, po mamce a babičce, nenakupovat hromady oblečení, které mě brzy přestane bavit, (což jsem vlastně ani nedělala, uf!) a tvořit i vlastní věci. Pamatuju si, že když jsem byla mladší, tak jsem se těšila, až budu vydělávat a budu si moci kupovat pravidelně obrovské množství oblečení. Za prvé je jasné, že to by se asi ani nestalo, protože jsou tu mnohem důležitější věci, do kterých člověk vráží peníze, ale hlavně už není dávno mým cílem mít plnou šatnu oblečení, které si na sebe vezmu jednou jedinkrát. Naopak si užívám nošení svého starého oblečení...ale přesto jsou tu určité situace, kdy se ani já nepřekonám. Třeba tyto šaty, slevový úlovek (nojo), ale snad mě aspoň trošičku omlouvá to, že jsem po nich pokukovala už od léta. 
btw. V návaznosti na minulý článek, ten západ slunce, jenž nám byl při focení přítomen, byl krásný!

Sunday, February 7, 2016

Let's find beauty in everything

V poslední době si čím dál víc uvědomuji, jak je důležité hledat krásu v maličkostech a ve všem kolem nás. S lidmi je to občas dost náročné (ups!) a tak se často obracím na skutečné krásy přírody, noční oblohu, ranní červánky, zasněžené stromy a sluneční stíny. Zrovna dnes jsem byla lyžovat v Orlických horách a na vrcholu kopce mě naprosto dostalo, co krásného je kolem mě (fotka na instagramu) a došlo mi, že tyto věci dělají lidi šťastnými. Tak sledujme svět kolem sebe a važme si všeho hezkého.

Monday, February 1, 2016

Three days off

Minulý pátek jsme vyrazili na prodloužený víkend do jižních Čech, kde jsme si chtěli odpočinout a já se už neskutečně těšila na lyžování! V pátek jsme jeli na obrovskou rozhlednu u Lipna (mohli jste ji vidět na mém snapchatu-danielkahalova), na jejíž vrchol vede Stezka korunami stromů, která je úplně hrozně super a to i v případě, že trpíte strachem z výšek (jako já, ups). V sobotu jsme jeli lyžovat na rakouský Hochficht a v neděli jsme navštivli překrásný (!) Český Krumlov a České Budějovice. A nesmím opomenout, že jsme bydleli v nejvíc roztomilé chatce. Upřímně už se těším, až zase někam vyrazím a něco podniknu! Jak jste si užili prodloužený víkend vy?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...