Wednesday, June 27, 2012

Fix nebo Fix

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na fixy na rty. Tak snad se vám bude líbit!:)
Smooch Proof LipStain, NYC
Jako první tady mám fix od značky NYC, na který už jsem takovou malou recenzi dělala tady. Tento fix má moc příjemnou vůni a celkem mi na rtech i vydrží, ale na obalu se píše, že by měl vydržet až 16 hod., to ale určitě nevydrží:D Barva je moc pěkná! Docela vysušuje rty, proto doporučuji dávat na něj balzám. Můj odstín je 495 Endless Spice. Stojí 69,90 Kč.
Štěteček(aplikátor) se po nějaké době rozštěpil, což mě osobně nevadí, ale někomu může. Na fotce to není moc vidět, ale opravdu je.
 Lasting Finish, 1000 Kisses, Rimmel London
Tento fix mám kratší dobu, ale jsem s ním spokojená. Velikostně jsou oba přibližně stejné, ale tento fix má navíc na druhém konci balzám. Ten se moc hodí, jelikož fixy opravdu hodně vysušují , jak už jsem se zmiňovala. Jsou si velmi podobné i výdrží. Mám odstín 700 Nothing But Nude. Barva je trochu světlejší nebo spíš víc do růžova. Stojí 139 Kč
S tímto aplikátorem zatím není žádný problém, ale přece jen ho mám kratší domu, i přes to se mi zdá mnohem pevnější.
Tady je ten balzám. Je celkem tuhý, ale fajn:)
Zhodnocení
Bylo to pro mě velmi těžké se rozhodnout, protože oba jsou výborné, ale, kdybych si měla vybrat, tak ten od Rimmelu. Sice jeho vůně není tak intenzivní, ale vydrží o něco déle a je k němu ten balzám a ten se myslím vyplatí, protože je v ceně a samostatný balzám by vás stál k tomu fixu víc. Doufám, že se vám recenze aspoň trochu líbila, protože recenze nejsou moje silná stránka, ale chce to i něco jiného než jen outfity. Recenze mě baví číst a celkem i psát. Kdyby vás napadl nějaký zajímavý článek, který by jste tu chtěli, tak pište:)

4 comments:

  1. To se ti povedlo. :)) A osobně bych chtěla nějaký randomy fotek a třeba DIY. :) ;))

    ReplyDelete
  2. Mám oba fixy a jsem spokojená. Nečekala jsem od nich mnoho, ale rtům dodají přirozenou barvu, a to je hlavní. Škoda, že moc dlouho nevydrží.

    WorldByBella

    ReplyDelete
  3. Taky mám fix od NYC a jsem s ním spokojená až na ten hrot

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...