Saturday, August 25, 2012

Simple outfit

 Tento outfit je snad ten nejjednoduší, který jsem na sobě, kdy měla:D Zítra odlétám na dovolenou, kde přidávat články nebudu. Chci si ji opravdu užít a to bez internetu a blogu, ale přednastavila jsem vám nějaké články, takže nuda tady určitě nebude. Jak se vrátím, tak budu mít určitě nafoceno milióny a milóny fotek, které vystačí na další měsíc:D
GIVEAWAY

Thursday, August 23, 2012

Transparent skirt

Dnes jsme zase fotili, měla jsem na sobě tuhle průhlednou sukni, nové tričko a už známé boty. Dnes bylo zase strášné teplo, takže chvílemi jsem si na tom sluníčku myslela, že se rozteču:D Příští týden nebude článek každý den, protože opravdu tolik předfocených outfitů nemám. Moc vám chci poděkovat za přízeň, dělá mi to neuvěřitenou radost a moc si toho vážím. Jak se vrátím z dovolené, tak vyhlásím vítěze giveaway, ale bude to až v pondělí.
GIVEAWAY
FORMSPRING

Wednesday, August 22, 2012

Boxer shorts

Tyhle kraťásky jsem si koupila především na dovolenou, protože jsou velmi vzdušné a pohodlné, ale včera bylo takové vedro, že jsem si je vzala. Strašně mě, ale vadí, jak se mačkají, asi si je budu žehlit každý den:D K nim jsem si dala věci, které už znáte. Mám teď, díky, počasí problém se vhodně obléci. Nikdy nevím, co na sebe, aby mi nebylo takové teplo. Zajímalo by mě, co nosíte v takových teplech vy?
Zítra se uvidím s kamarádkou, takže bude další outfit, ale příští týden jsem na dovolené a vůbec nevím, jaké články vám přednastavit, kdyby jste měli nápady nebo přání, pište!
GIVEAWAY
E-SHOP

Tuesday, August 21, 2012

Forest

O víkendu jsme byli u babičky, kde jsem pro vás vyfotila outfit. Měla jsem na sobě hodně pohodlný "model", ve kterém jsem se cítila skvěle:) Zítra nakonec na dovolenou neodjíždím, takže články budou normálně. Dneska a včera bylo opravdu hrozně, až takové horko ráda nemám a vy? Opravdu už se těším na podzim, miluju podzimní počasí, ale zároveň se mi vůbec nechce do školy:/
GIVEAWAY
E-SHOP

Monday, August 20, 2012

My favorite bloggers-Part 2.

Nedávno mě jedna čtenářka požádala o my  favorite bloggers post. Jeden, takový článek jsem už psala tady a ten se moc neujal, tak doufám, že tenhle se vám líbit bude. Napíšu sem blogerky, které v tom předchozím článku nejsou:)
GIVEAWAY
FORMSPRING


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já mám tyhle všechny blogy moc ráda a doufám, že vy si je také oblíbíte:))

 

Sunday, August 19, 2012

Purple

Původně to měla být, jen taková sranda být celá ve fialovém, ale nakonec to vypadalo dobře. Tyhle kraťásky jste na mě ještě neviděli, jsou z pražského Topshopu a byl to jeden z mých nejlepších kupů. Ve středu pojedu s rodiči možná na dovolenou, tak pro vás musím vymyslet články, kdyby jste měli nějaká přání, tak pište:) Jedna z mých čtenářek mě požádala o článek s nejoblíbenějšími českými blogerkami, tento článek přidám zítra:)
Nezapomeňtě na GIVEAWAY!
FORMSPRING
E-SHOP

Friday, August 17, 2012

Lost photos

/...canon.../moje oblíbená "přírodní" fotka/mňamka/ráda fotím náramky/beruška na sukni/moje první fotka/ moje druhá fotka:D/srdíčko z masa/nebe<3

Tenhle článek je něco trochu jiného, snad se vám bude líbit:)
Která fotka se vám líbí nejvíc?

Thursday, August 16, 2012

Asymmetric

Tuhle košili jsem koupila ve slevách. Naprosto mě okouzlila svým střihem, a tak jsem ji prostě musela mít. Jediné co mi vadí je, že se strašně špatně kombinuje, protože ke kalhotům se mi zas tak nelíbí, ale co mi zbývá:D Nejlepší by podle mě bylo, mít k ní koženkové legíny, které boužel nemám. Tentokrát jsme s mamkou fotili úplně jinde než obvykle, fotky se mi tam, ale líbí, tak tam budeme fotit asi častěji. Rozhodla jsem se, že budu články přidávát každý den, nebo ob den, já to tak mám u ostatních raději. Čím častěji tím líp, aby se dalo pořád něco číst. Co si myslíte vy? Je to zbytečné, nebo je to dobrý nápad?:)
GIVEAWAY
V e-shopu prodávám Conversky!:)

Wednesday, August 15, 2012

Shorts

Kdysi jsem vám psala, že jsem byla s mamkou v Uherském Hradišti. Byl to takový menší výlet, porozhlédly jsme se po centru a něco taky nafotily. Vzala jsem si na sebe nové šortky z Topshopu. Nedávno jsem někde četla dost negativní názor na tento styl šortek a přímo na tyhle. Zajímalo by mě co si o nich myslíte vy. Konkrétně mají vypadat jako "počůrané" a to se samozřejmě většině nelíbí, ovšem já souhlasím, že tak trochu opravdu vypadají, ale líbí se mi a outfit s nimi vypadá skvěle:) Ale zase chápu názory ostatních, že to může být až moc:D
Nezapomeňte na Giveaway!:)

Tuesday, August 14, 2012

Giveaway

Jelikož jsem vám slíbila giveaway, tak svůj slib také dodržuji. Je vás tu nádherných 123!<3 V této první  budete moct vyhrát poukaz do HßM v hodnotě 400 Kč. Dlouho jsem uvažovala nad tím, co do giveaway dát, protože jsem se chtěla zavděčit úplně všem. Rozhodla jsem se tedy pro tuto kartu, ketrá je myslím super, snad se bude tento dárek líbit i vám:) Giveaway ukončím 30.8.!
Už stačí splnit jen pravidla:)

1.Jelikož to má být odměna pro mé čtenáře, tak mě veřejně sledovat přes GFC:)
2. Do komentářů napsat email.
3.Ke koupi čeho byste peníze z karty použili?
 !!!Hodně štěstí!!!

Saturday, August 11, 2012

Skull-Day 4

Už na jaře jsem si toto tričko moc přála a v plánu jsem měla si ho vytvořit, ale nakonec jsem se k tomu nějak neměla. Když jsem, ale v HßM viděla tohle , tak jsem ho prostě musela mít, i když původně jsem ho chtěla spíš v černé, takhle se mi, ale taky líbí. Tenhle outfit fotila zase Emča, protože to byl náš poslední společný den. Dnes je fotek celkem dost, tak snad vám to nebude vadit. Jelikož mám už 92 čtenářů, za což vám velice děkuju, rozhodla jsem se, že se 100vkou udělám giveaway.V poslední době mám zálusk na maskáčové bundičky ze Zary. Moc by mě zajímalo, co si o nich myslíte vy, protože jsem se ve většině případů setkala s né moc kladným názorem. Pokud máte nějaké otázky ptejte se na formspring!:)
P.S. Moc se omlouvám za kvalitu, ale mám to ve špatném formátu:(

Thursday, August 9, 2012

Picnic

Vím, řekla jsem, že tady pro vás budu mít video, ale měla jsem nějaké problémy s přidáním hudby, takže nejspíš nebude, moc se omlouvám!!! Ale mám tady pro vás aspoň fotky:) Tak doufám, že vás nebudou nudit. Dnes bylo moc pěkně, tak jsem s mamkou jela do Uherského Hradiště, kde jsme i fotily, na sobě jsem měla konečně dip dye šortky, ve kterých mě uvidíte poprvé. Avšak příště přidám ještě poslední fotky z týdne s Emčou. Pokud máte otázky ptejte se na formspringu!:)

Monday, August 6, 2012

Day 2,3 with Ema

Dnes mám pro vás pokračování z minulého článku. K úterý toho moc nemám, protože jsme skoro celý den ztrávily doma, a ani jsme moc nefotily. Jen mám pro vás tip. Kdyby jste se snad někdy nudili, tak zkuste stránku karaokeparty.com. Je to opravdu zábava, obzvlášť, když zpíváte s někým!:)
Ve středu jsme vyrazily na piknik. Dnes vám však ukážu pouze outfit, který jsem na pikniku měla a příště pro vás nachystám video s ostatnímy fotkami, tak snad se mi povede.Doufám, že se vám bude outfit líbit!

Friday, August 3, 2012

My week with Ema

Tento týden jsem ztrávila převážně se svou kamarádkou Emčou. Hodně jsme fotily, takže bude dost fotek. Dnešní várka je z pondělí. Měla jsem na sobě novou bundičku z Topshopu, kterou jsem si dovezla z Prahy, sukni z Manga, kterou jsem měla mimochodem v Praze na sobě a oblíbené boty.Ten den jsme se vydaly na nákupy. Koupila jsem si několik věcí, které na mě brzy uvidíte, proto new in dělat nebudu. Mám takové dny moc ráda, protože se vždy nasměju jako nikdy:D Přidám pár fotek i kamarádky, tak mi můžete říct, jak se vám líbí i její outfit!
TUMBLR
FORMSPRING

Thursday, August 2, 2012

Tumblr

Napadlo mě, že bych vám mohla ukázat můj tumblr!Snad se vám bude líbit a budete na něj občas chodit:)

Wednesday, August 1, 2012

Prague

V sobotu jsem byla v Praze, a proto mám tady pro vás slibovaný článek. Já ji navštívila už po několikáte, ale skoro vždy jsem tam byla jen na závodech a dvakrát se školou, takže to jsem byla jen po památkách.
Tentokrát jsem jela za účelem navštívit Topshop a Lush(samozřejmě i jiné obchody) a projít si Prahu. Moc jsem si to užila, protože já mám Prahu moc ráda a každá příležitost se tam podívat mi udělá radost.
Tak a teď už fotky:)
Jako první jsme vyrazili na Václavské náměstí, kde jsem navštívila HßM(nejspíš ještě nějaké obchody:D)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...