Sunday, October 6, 2013

Zara, you broke my heart

Znáte to, když něco tak strašně moc chcete, ale  kvůli vašemu časovému vytížení vám to vyprodají dřív než cokoliv jiného? Já ano, a přesně to se mi stalo s těmito kráskami...
Ani nevíte, jak moc jsem po nich toužila! Teď už mi nezbývá nic, než se jimy kochat na zahraničních blozích mých oblíbených blogerek...:( Takže poučení pro mě, pokud něco opravdu moc chci, letím proto, než to bude pryč!
Taky se vám už někdy stalo něco podobného? Po čem momentálně nejvíc toužíte?


shoes-Zara

24 comments:

  1. To mi povídej, vím přesně jaké to je.. Měla jsem vybrané jedny páskové botky v RESERVED, a nekecám, ale prošla sem všechny obchody v Praze a u nás, ale nikde sem je nenašla. Jen o číslo menší, tak sem vzala aspoň ty, ale co se nestalo..nebo spíš stalo. Boty mě tlačí jak..takže je mám tak jedině na koukání :D

    ReplyDelete
  2. Toto iste sa mi stalo s jednym svetrikom z H&M, videla som ho jeden tyzden asi vo stvrtok a v pondelok som sa pon chcela vratit, ale uz ho bohuzial nemali, bol v zlave, takze sa neda zohnat ani v inom.. Inak skoda tych topanociek, naozaj su pekne.. :)

    ReplyDelete
  3. zara is the best! :)

    http://catsandties.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ty jsou úžasné, ale ber to tak, že třeba najdeš ještě nějaké takové nebo hezčí! :)

    ReplyDelete
  5. To je škoda, jsou fakt nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. já spíš většinou něco strašně strašně moc chci, ale nemám na to peníze :D
    ady.

    ReplyDelete
  7. haha mám stejný problém !!! :-)
    x

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. toužím po podobných z H&M.. bohužel tam už mají asi poslední v mojí velikosti a já na ně nemám prachy, takže bye bye :( :D

    ReplyDelete
  9. Tak jsem to měla s džíny. Mám celkem problém je sehnat, ale Tally Weijl to vždycky zachrání. Vybrala jsem si jedny obyčejné džíny, měli moji velikost, takže 32. Zatím jsem je nekupovala, kdybych narazila třeba na nějaké jiné. Asi o hodinu později jsem tam přišla a už tam měli nejmenší velikost 36. Byla jsem celkem dost naštvaná, ale pozitivní věc byla ta, že jsem si tam nakonec vybrala o dost hezčí. Takže nebuď smutná a ber to tak, že můžeš narazit na nějaké ještě lepší boty :)

    ReplyDelete
  10. treba jeste prijdou! videla jsem je v zare hodnekrat. samozrejme vzdycky, kdyz jsem koukala po jinych, co nemeli)

    ReplyDelete
  11. Zkus se zeptat jestli je náhodou nemají ve skladu, tím jak Zara obměňuje v podstatě neustále sortiment, tak plno věcí čeká ve skladu na slevy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samozřejmě jsem je tak chtěla, že jsem volala a řekli mi, že nesou a nebudou v Brně, ani v Praze a v Ostravě jsou poslední 41 :D Takže jupí...:/ Ale děkuji:))

      Delete
  12. Přesně takový style bot sháním ! :)

    Můj blog s giveaway :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Give me these boots! Love Zara!

    xx
    www.fashion-attacks.com

    ReplyDelete
  14. právě toužím také po těchto úžasných botách! naštěstí bydlím napůl ve Vídni a tam je doufám ještě mají :D

    ReplyDelete
  15. ach, zrovna dneska jsem si měl udělat výlet do Prahy, kde jsem měl vyhlídnutej krásnej kabát a půl hodiny před mým nasednutím na vlak se všecko zrušilo, tak doufám, že mě nepotká stejný osud! no, zatím budu muset na týhle Sibiři mrznout jenom ve svetru protože minulý rok se mi všechno, co mě dokázalo pořádně zahřát, záhadným způsobem zničilo. :D
    btw, díky moc za tip s png.! :)

    ReplyDelete
  16. vážne jsou moc pěkné.ale určitě narazíš na podobné :)

    http://mishellife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Jako bych to zažívala pořád :-D měly jsem vybrané sako a bylo pryč :-( ale mají ho tam znova a já si vyhlídla náhradu, svetr a teď fakt nevím co :-D...jinak se mi ty botičky moc líbí a třeba na ně někde ještě narazíš ;-)

    ReplyDelete
  18. jo, to se mi stava dost casto..ale pak se obcas taky stane, ze tu vec najdu jeste nekdy necekane pozdeji v nejakem obchode a jsem stastna jako blecha.. :-)
    urcite nejake podobne sezenes :-)

    ReplyDelete
  19. to je bezna vec, ale beriem to tak, ze existuje ebay a vacsinou tam to potom najdem :) a nezufaj, mozno pojdes este do ineho mesta a do inej zary a najdes ich tam :)

    ReplyDelete
  20. Want them too, even though I though the quality sucked...I don't think they look great in real life... I cannot get them out of my head ;)!

    x Jony
    www.shout-outtoyou.com

    ReplyDelete
  21. Nezoufej! Jednou budeš tak úspěšná, že si budeš moci dovolit originály od Acne :)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...