Wednesday, December 31, 2014

2014

 Jako každý rok i rok 2014 začal "překvapivě" lednem. Leden byl pro mě měsícem, kdy jsem oslavila své 16. narozeniny, konečně si koupila New Balance a navlnila si vlasy jako hagrid (zde). Taky jsem si poprvé pořídila kožený křivák a přibyla mi do šatníku i originální a vtipná chlupatá kabelka...
 Únor byl měsícem ve znamení puntíkatých silonek a krásných fotek od Kamči. Byla jsem na lyžáku a po něm nosila pohodlné "papučky" (zde). Na blogu se řešily však i důležitá témata, jako např. kvantita vs. kvalita a přišlo i na mé módní prohřešky!
 Vbřeznu se na blogu objevoval stále klobouk a kožený křivák. Konečně jsem mohla chodit více na lehko a s tím začala propadat kouzlu lace dress (zde). Porušovala jsem pravidla (zde) a přemýšlela nad ostříháním vlasů. Dostala jsem od milého pána makronku za přednost ve frontě a nosila oblíbené košile kolem pasu (zde). České ulice jsem rozzářila výraznými kalhotami (zde) a taky si hrála s délkou šatů (zde).
 Vdubnu přišlo konečně jaro a já tak mohla odhodit silonky. Poprvé a možná i naposled se na blogu objevil "dvojitý outfit" (zde). K srdci mi začala přirůstat baby blue barva a s ní i svetr z Primarku (zde, zde).  Zamyslela jsem se nad důležitostí trendů dnes a dříve (zde) a na konci měsíce jsem si oblékla outfit z nejnošenějších věcí od začátku roku 2014 (zde).
 Vkvětnu jsem navštívila Berlín(zde), řešila důležitost pruhovaného trička (zde) a pochlubila se vám s mojí mramorovou košilí (zde)!
 Červen...do mého šatníku přibyly dva zásadní kousky a to šedá mikina a slip-on boty (zde). Nosila jsem sukni po babičce (zde) a měla odvahu na crop topy (zde).
 Včervenci jste si zasoutežili s Adidas NEO a já se vydala po dlouhé době do krásného Londýna. Konečně jsem si ostříhala vlasy (zde) a taky jsem konečně objevila padnoucí a krásné brýle (zde).
 Vsprnu jsem se s vámi podělila o můj příběh s vysněným topem (zde), fotila jsem s velmi šikovnou Anežkou (zde), odpočívala na dovolené na Krétě (zde) a taky jsem si vypěstovala lásku k baby pink (zde) (...a mramoru /zde/) a rtěnkám z Topshopu (zde).
 Září bylo zase o baby pink (zde), baby blue, krásných fotkách od Aničky (zde), mramorových obalech na mobil (zde) a mé oblíbené mikině (zde).
 Vříjnu jsem si užívala posledních chvil, kdy můžu nosit holé nohy (zde), navštívila jsem Itálii, opět jsem fotila outfit s Aničkou (zde), řeč přišla taky na filmy (zde) a začala jsem nosit zimní kabát (zde).
 Vlistopadu pokračovala moje mramorová obsese (zde), podělila jsem se s vámi o svůj listopadový playlist (zde), měla jsem možnost zúčastnit se Wolfgang přehlídky (zde) a jako každý rok jsem vytáhla můj obří svetr (zde).
 Prosinec začal relativně teple a tak bych to nebyla já, kdybych nechodila převážně v sukních. Vytáhla jsem taky svůj myší kožíšek (zde) a samozřejmě jsem prožila krásné Vánoce!



Tímto článkem bych vám chtěla moc poděkovat za vaši přízeň v roce 2014 a popřát vám všechno dobré do roku nového!
Pro mě byl rok 2014 rozhodně jedním z nejlepších. Zažila jsem spoustu skvělých chvil a poznala jsem samé milé lidi! I blogování bylo jeho velkou součástí.
Snad bude rok 2015 ještě lepší pro nás všechny :) Krásného Silvestra!

18 comments:

  1. Krásný post, shrnutí a nekonečná inspirace, miluju tvoje outfity! Hodně úspěchů i v dalším roce!!:)

    ReplyDelete
  2. I tobe vse nej tvuj blog je skvely!!

    ReplyDelete
  3. it was great :) i hope you'll have amazing 2015!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
  4. omg! <3 ty jsi skvělá! Tolik inspirace ve shrnujícím postu! Fakt skvělý :) I tobě! šťastný nový rok a plnoo úspěchů! <3

    ReplyDelete
  5. Najkrajšia rekapitulácia - super post ! A taktiež aj tebe všetko dobré k novému roku ! :) A veľa blogovania pravdaže ! :)

    ReplyDelete
  6. Máš užasný blog jenom tak dál pokračuj!:) Krásný nový rok!

    ReplyDelete
  7. Moc hezký článek, hlavně se mi líbí, že jsou tam ty odkazy, takže se můžu rovnou mrknout na ty články. Přeju hezký rok 2015! :)

    ReplyDelete
  8. Moc pěkný post, líbí se mi takové shrnutí :) Máš opravdu báječné fotky a outfity! :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Šťastný nový rok aj tebe :)) Na tvoj blog chodím veľmi rada, tak dúfam že nás budeš inšpirovať aj v roku 2015 :))

    ReplyDelete
  10. Krásně si to napsala a shrnula! ♥
    Užij si Silvestra a šťastný nový rok.

    www.nicolwernerova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. Krásne napísané, som rada, že som ťa začala sledovať a stále v tom mienim pokračovať! Outfity si mala ukážkové! Dúfam, že sa ti bude dariť čoraz viac a viac! :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  12. Všechny outfity jsou super, na Hagrida si pamatuju! A těším se na další články! :)

    ReplyDelete
  13. To je moc príma článek a pěkné zpracování fotek! :))

    ReplyDelete
  14. Krásne si to vymyslela <3 moje najobľúbenejšie obdobie bolo v marci vtedy som tvoj blog doslova stolkovala <3
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  15. Perfektný rok, perfektné outfity... Nech to tak pokračuje aj ďalej! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  16. Danielko, jsi pro jediná takhle mladá nadějná blogerka u nás, tak doufám, že i rok 2015 pro tebe bude úspěšný a že přinese jen a jen samá pozitiva !

    ReplyDelete
  17. Máš úžasný blog a ještě úžasnější články :) jako předsevzetí jsem si dala se konečně překonat a tadáá založit blog :D ale na takovouhle úroveň se asi nedostanu... šťastný nový rok i tobě :)
    Paulie´s Love & Life

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...