Sunday, February 1, 2015

Young folks

Když se zamyslím, tak se v poslední době při koupi nových věcí mnohem více zaměřuji na to, zda se v nich cítím dobře, pohodlně a jestli jsou praktické. Pár let zpátky tomu bylo jinak. Nejdůležitejší pro mě bylo, jak daná věc vypadá a nepohodlí nebylo žádnou zábranou. Např. si moc nedokážu představit, že bych si v blízké době koupila např. lodičky a ještě větší noční můrou je pro mě jejich nošení. Oproti tomu léto 2013 jsem prochodila celé téměř pouze v mých černých lodičkách a nečinilo mi to sebemenší problém. Poté jsem naštěstí začala pociťovat sympatie k teniskám a dnes už mám i martensky, které jsou opravda ty NEJLEPŠÍ boty! (nepřeháním)...
Jak to máte vy? Co u vás při nakupování hraje největší roli? 




shoes- DR. MARTENS
tights- BEPON
skirt- H&M
shirt- STRADIVARIUS
jacket, backpack- LINDEX
coat- UCB

17 comments:

  1. Super outfit a paci sa mi aj to prostredie..ta seda vec v pozadi vyzera hrozne zaujimavo :))
    A ja teda davam prednost jednoznacne pohodlnosti a praktickej stranke pri svojich nakupoch. Mozno i preto su v mojom botniku len dvoje lodicky, ktore som si navyse kupila minuly rok :)
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  2. Taky s věkem zjišťuji, že není nad pohodlí! Od prváku na střední jsem nenosila nic jiného než svetříčky, balerínky, podpatky.. Teď? Mikina a conversky. Zrovna když mi táhne na roky, kdy bych měla začít tíhnout spíš k elegantnímu. :D A samozřejmě kvalita nad kvantitu.

    ReplyDelete
  3. ten batůžek je skvělý..a taky se poslední dobou snažím o co největší pohodlí :)

    ReplyDelete
  4. já dávám přednost rozhodně pohodlí, zrovna u lodiček vím, že nemá smysl si je kupovat, protože bych na nich stejně asi nikdy nikam nešla, i když k některým outfitům vypadají prostě nejlíp :) pro mě hlavně boty musí být pohodlné :)
    jinak outfit se mi hrozně líbí, nejvíc teda zrovna ty boty a taky batůžek <3

    ReplyDelete
  5. No, já jsem si zrovna před pár měsíci koupila své první černé lodičky a už mám vymyšlených milion kombinací k čemu je nosit. Myslím, že opravdu záleží na typu podpatku. Ale je pravda, že teď poslední dobou opravdu víc přemýšlím nad tím, co kupuji a dokonce si sestavuji jakousi "definici mého stylu", abych věděla, co pro mě je a co není. Třeba právě v podpatcích s krátkou sukní se cítím blbě, ale lodičky+džíny jsou prostě moje :D!

    ReplyDelete
  6. Tiež dávam prednosť pohodliu, ale musí sa mi to predsa aj páčiť :)) A martensy sú DOKONALÉ!!! <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. ty botky ti tááák sedí !!! :))))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Rozhodně teď taky vyhrává pohodlí a dost se to projevilo na tom, kolik věcí v mém šatníku přibývá (teda teď spíš nepřibývá). No a Martensky?? Teď je sháním, protože jsou úplně boží! ♥

    ReplyDelete
  9. souhlas, nosila jsem je minulou zimu, ale bohužel mi byly menší jak mi ještě trošku porostla noha a tak jsem je dala pryč, teď se snažím najít nějakou náhradu, ideálně na vinted, jelikož na nové nemám a ty tvoje jsou prostě úžasné!
    každopádně to mám stejně, třeba teď jsem se zamilovala do svých na vinted objevených vagabond bot, které jsou nejpohodlnější :)

    ReplyDelete
  10. - kredo "cim vetsi habit, tim lepe pro me" u me vitezi na plny care ,)

    ReplyDelete
  11. Já jsem postupem času přecházela k elegantnosti, ale tak, abych se cítila pohodlně! :) Basic trika, obyčejné džíny.. ale mám vždycky taková období, jednou uplá trika, poté velké mikiny či svetry.. :D
    Krásný outfit, jako vždy :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. Tyhle původně sportovní vaky jako batohy ráda nemám, ale tento kožený je úžasný! A při koupi jakéhokoli kousku je u mě na 1. místě jak pohodlnost, tak vzhled :)

    ReplyDelete
  13. ...košile, sukně, silonky, boty, batoh...vše super

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...