Sunday, April 5, 2015

New in!

Za poslední dva týdny jsem si splnila hned dvě materiální přání. Wishlisty si nedělám, ale kdyby ano, tak na něm tyhle dvě věci rozhodně jsou/byly.

Adidas Stan Smith - Nad těmito teniskami jsem uvažovala už od léta, ale stále jsem si říkala, že je nepotřebuju (čti: pořádně nechci :D) a hlavně se mi moc nechtěly objednávat přes internet,...takže jsem čekala a čekala. Minulý týden jsem je zahlédla v brněnské Olympii za supr cenu, takže nebyl důvod váhat. Teď jsem za ně moc ráda. I když je pravda, že se za tu dobu, než jsem se k jejich koupi odhodlala hodně rozmohly. To mi však nevadí a baví mě sledovat, jak stejné tenisky nosí každý jinak.

Vatová bunda z H&M Trend - Ne, tak dlouhý příběh, ale pravdou je, že po té jsem pokukovala už taky nějaký pátek. Jenže! Jsem z Brna, kde H&M Trend není a do Prahy nebo do Vídně taky pořád nejezdím. Avšak v momentu, kdy jsem se smířila s tím, že mi asi není souzena, se rozjel H&M online nákup a první na co jsem pomyslela, byla tato bomber jacket... 

10 comments:

  1. Bundička sa mi veľmi páči, a boty by som si skôr kúpila Superstar ale myslím, že ty už ich asi aj máš takže by ti boli zbytočné :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  2. Ta bundička vypadá skvěle a ta barva se k tobě strašně hodí ;)

    ReplyDelete
  3. skvělá bundička! :))

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Oboje veci su dokonale? kolko ta vysli tenisky a bunda? a bunda nie je aj na stranke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenisky stály 1 499 Kč, ale slyšela jsem, že někde jsou až o tisícovku dražší...
      A bunda stála stejně))
      http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0266896003.html

      Delete
  5. Tá bunda je bombová a čo sa topánok týka tak tie za mňa moc nie. Pamätám si, keď boli straaašne in a potom to zas boli najotrasnejšie tenisky, tak uvidíme ako sa im bude dariť ďalej.

    ReplyDelete
  6. Nad tou bomberou tiez intenzivne uvazujem ale neviem, ci by sa mi taky svetly odtien hodil..a nemam rada objednavanie bez skusania, ak sa za vracanie plati :/

    ReplyDelete
  7. Tak na tyhle boty si zuby brousím už dost dlouho. :D Už se těším na outfit :)
    http://fashionsauna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Jeden pár Adidas Stan Smith by sa hodil aj mne! :) Teším sa na ne v outfite ;)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...