Friday, May 15, 2015

3 ways to wear pencil skirts

Když se mi do rukou dostalo poslední číslo Cosmopolitanu a já jim začala listovat, hned mě upoutala strana s titulkem "Sukně jako břitva". Sukně nosím často a moc ráda, ale ty pouzdrové převážně opomíjím. Tak jsem si řekla, že je čas je pro jednou opět provětrat a ukázat vám, jak je nosím nejraději. 
 
1. S teniskami
Přestože Cosmopolitan radí, nosit je pouze s podpatky, já říkám: Proč?. Možná to není tak lichotivé, jako právě v lodičkách, ale přiznejme si, kdo z nás má chuť chodit děnně na podpatcích? Já tedy rozhodně ne.
Tento outfit je asi mým nejoblíbenějším ze všech tří variací. Je velmi pohodlný, ale zároveň působí zajímavě díky tomu, že jsem si opět, jak to já ráda dělávám, pohrála s délkou oblečení a nezastrčila košili předvídatelně do sukně.
2. S podpatky
S podpatky je outfit samozřejmě o mnoho formálnější a dělá krásnou siluetu. Pouzdrové sukně lichotí postavě sami o sobě a s podpatky to všechno ještě víc podtrhnete a prodloužíte nohy i celé tělo. A pokud chcete působit ještě výšší, tak k tomu všemu přidejte crop top!
3. Casual? Casual!
Sandále a dlouhý cardigan jsou ležérnost sama! Ale abyste v tomto outfitu nevypadala, jakože se právě jdete rozvalit na pohovku a sledovat svůj oblíbený seriál, je nutno ozvláštnit outfit zajímavým topem nebo zvolit zajímavou pouzdrovou sukni.
Nosíte pouzdrové sukně? Která varianta je vám nejbližší?


video by Anna






























Outfit 1.
shoes- CASNABOTY.CZ
skirt- ZARA
shirt- STRADIVARIUS
cardigan, backpack- LINDEX
sunglasses- URBAN OUTFITTERS

Outfit 2.
crop top- NEW YORKER
skirt- PRIMARK
kimono- H&M
shoes- F&F
sunglasses- URBAN OUTFITTERS

Outfit 3.
skirt, top- PRIMARK
cardigan- LINDEX
sunglasses- URBAN OUTFITTERS
shoes- TOPSHOP

22 comments:

  1. Ty seš taaaak krásná♥

    ReplyDelete
  2. wow! video je perfektní a nápad na článek taky!!:)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  3. to video se vám s Aničkou teda povedlo :)

    ReplyDelete
  4. Skvelý nápad :) Video je božské!
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Hodně profesionální post, musím i říct, že jeden z nejvíc, co jsem u nás na české blogové scéně viděla. <3 Musím říct, že fakt bomba! <3

    ReplyDelete
  6. pěkný video! a 3 varianta je nej! <3 odkud je ten top prosím? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju!
      Top je z Primarku, ale už ho mám delší dobu :(

      Delete
  7. Outfity všechny krásný, moc ti to sluší. Bohužel nemůžu souhlasit s tvrzením, že pouzdrové sukně dělají krásnou siluetu a lichotí postavě. Tenhle střih si totiž můžou dovolit jen úplně hubené ženy bez boků a zadku, protože tady se naprosto nic neschová. Pouzdrové sukně se mi moc líbí, ale bohužel je vůbec nemůžu nosit, protože mám od přírody širší boky a vypadá to prostě blbě. Možná tak ta první varianta by šla, ale to je na mě zase moc ležérní :) Mám prostě smůlu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc!
      Ráda bych však řekla, že si stojím za názorem, že dělají krásnou siluetu. Nemusí mít slečna/žena postavu, jak modelka a uplá sukně jí krásně zdůrazní křivky. Je jasné, že je potom důležité zvolit patřičnou dělku trička, aby nebylo výrazně vidět přicho, pokud nějaké je. Třeba Takové Kim Kardashian pencil skirts sluší neskutečně. Taky je samozřejmě důležité, aby ses cítila, to je samozřejmost...avšak podle mě pokud máš boky, udělej z nich přednost :)

      Delete
    2. nesluší každýmu (mně třeba taky moc ne=)), ale nejsou jen pro hubený bez zadku, naopak pouzdrový sukně slušej i pořádně obdařeným ženským, který maj ale souměrnou postavu přesýpacích hodin....nesouměrnosti ale zdůrazní:(

      Delete
  8. Ani nevieš ako si ma tým video potešila, si tak nádherná, obdivujem tvoj štýl ♥

    ReplyDelete
  9. Boože máš tak krásný zajimavý bloog..
    Jsi dokonalá.. Dokonalý styl :)

    ReplyDelete
  10. ....ach,ach,ach,ach,ach,ach.................

    ReplyDelete
  11. Sice se k tomuhle článku dostávám se zpožděním, ale video jsem viděla hned.. Strašně moc se mi líbilo a doufám, že podobný článek tu není naposledy. Moc se mi líbí, že si necháváš záležet na kvalitě fotek, videí a všeho ostatního, co se týče blogu, co nemusí být ani vidět. Jsi skvělá! ♥

    ReplyDelete
  12. I like your way how you suggest to wear those skirts, i definitely try it :)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...