Sunday, May 24, 2015

Let's wear comfy clothes

Když jsem byla v Budapešti, napadlo mě vám vyfotit svůj "cestovní" outfit. A to zejména proto, že si myslím, že je to ukázka ideálního pohodlného outfitu. Volná košile a volné culottes? Nejpohodlnější combo! Tyto culottes nenosím zas až tolik, jak bych asi měla, ale v Budapešti jsem za ně byla tak ráda, že jsem si řekla, že si zaslouží častější nošení! Pak jsem samozřejmě nemohla vynechat svůj cardigan, který už je skoro jako moje druhá kůže a Kånken. 
Občas se mi stává, že si nějakou věc, tak moc zamiluju, že si pak nedokážu představit, že bych ji neměla. Uznávám trochu materialistické, ale nějak si nejsem schopna uvědomit, co jsem dělala bez tohoto svetru? Ne, že bych bez něj nemohla žít, ale prostě, když nevím, co na sebe nebo, jak udělat outfit zajímavější, dám si tento svetr. Co mu předcházelo? Máte taky nějakou takovou věc? 

shoes- ADIDAS STAN SMITH
cardigan- LINDEX
culottes- H&M
shirt- STRADIVARIUS
sunglasses- URBAN OUTFITTERS
backpack- FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

14 comments:

  1. Super outfit, ten svetr vypadá zajímavě! :) Taky jsem si jeden nedávno koupila, i když kratší a říkám si to samé! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Ty vypadáš vždycky tak dokonale, hrozně super kombinace! :)

    ReplyDelete
  3. Milujem tvoje outfity! Tento je dokonalý :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. mám ráda všechny svoje věci=)...ale přes jaro/léto/podzim mam občas pocit, že taham hlavně jedny podobný černý kalhoty, jen se dole trochu zužují a nahoře jsou naopak "velkoprdelní"...jsou neuvěřitelně pohodlný a překvapivě se hodí snad ke všemu

    ReplyDelete
  5. Opäť nádherné fotografie! Myslím, že každý má kúsok v šatníku, bez ktorého si nevie predstaviť existenciu, u mňa je to biela košeľa so stojačikom, ktorú pchám všade a v rôznych farmách, či rozopnutú, zapnuté povrch alebo zastrčenú v nohaviciach;)

    ReplyDelete
  6. miluju tyhle dlouhé svetry :)) taky jeden takový mám, akorát je teplejší, ale v zimě jsem ho nosila pořád, všechno s ním vypadalo tak nějak líp :D a ten batoh je perfektní!

    ReplyDelete
  7. Ja mám tiež jeden taký sveter, ktorý rada dávam do outfitu keď už mám niečo celo-čierne tak aby to celo-čierne nebolo tak hodím svoj sveter na to a vypadá to hneď o niečo lepšie. Krásny pohodlný outfit <3
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  8. Nice look. I love this kind of simple look.
    Petra www.98suniverse.weebly.com

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...