Monday, June 15, 2015

Red lips

U mě je to s červenou rtěnkou trochu složitější. Určitě jste postřehli, že ji na mně zas tak často nevídáte, což je tím, že víc upřednostňuji odstíny do růžova a fialova. Přesto však červené rtěnky nezavrhuji! Nevím, jaká jiná barva podtrhne na rtech tak skvělým způsobem ženskou krásu, jako právě červená.
Posledně mě Cosmopolitan inspiroval k nošení a oprášení pouzdrových sukní, tentokrát jsem se nechala inspirovat krásnou Lily Collins a jejím make-upem a konečně se donutila (avšak s radostí) vzít si rudou rtěnku.
Jaké odstíny rtěnek máte nejraději? A nosíte červenou rtěnku i na bežné nošení nebo pouze výjimečně?




11 comments:

  1. Ja nosím červený rúž skoro stále. Najskôr to tak pravidelne nebolo, ale keď mi začali ľudia hovoriť ako veľmi to ku mne pasuje, tak som si na ňu zvykla a je to moja láska <3 Tebe taktiež pristane, hodne ťa to zvýrazní! :-)
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  2. - nebyt takovy cune, nosim taky s radosti :D

    ReplyDelete
  3. Červené pery ťa krásne rozjasnili, určite sa ich nevzdávaj!

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  4. jelikož jsem opravdu "rtěnkofil" miluji všechny odstíny červené, fialové či růžové:) a stále se odhodlávám k nude odstínu...
    máš skvělé vlasy!

    ReplyDelete
  5. zmen trochu ten uces, vypadas jako kdybys mela paruku /2.foto zespodu/, nemyslim to zle, ty si hrozne hezka ale vazne te to osklivi

    ReplyDelete
  6. Červené pery sa mi páčia a rada ich nosím. A tebe veľmi pristanú :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  7. Rozhodně nos červenou častěji, moc ti sluší a jsi určitě ten typ na tmavší rtěnky! U mě je to s rudou rtěnkou dost sporadické, musím na ní mít náladu a hlavně příležitost. Jsem zastáncem spíše růžových a meruňkových..:)

    ReplyDelete
  8. tohle je skvělý! moc ti to sluší <3 a mně se rtěnky líbí moc, jenom ne na mně, prostě mi nějak nesedí, vždy mi buď šíleně oschnou rty nebo to mám v rýhách, takže já už jsem to s rtěnkama vzdala :D
    JULI JULI blog

    ReplyDelete
  9. mam strááášě ráda kombinaci tenisek a sukně! <3 :))


    SWEET CHILLI

    ReplyDelete
  10. Zase super! Jinak já mám ráda snad všechny odstíny, ale na sobě nenosím žádné, protože.. mm, ani nevím. Je to nezvyk. :)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...