Monday, February 1, 2016

Three days off

Minulý pátek jsme vyrazili na prodloužený víkend do jižních Čech, kde jsme si chtěli odpočinout a já se už neskutečně těšila na lyžování! V pátek jsme jeli na obrovskou rozhlednu u Lipna (mohli jste ji vidět na mém snapchatu-danielkahalova), na jejíž vrchol vede Stezka korunami stromů, která je úplně hrozně super a to i v případě, že trpíte strachem z výšek (jako já, ups). V sobotu jsme jeli lyžovat na rakouský Hochficht a v neděli jsme navštivli překrásný (!) Český Krumlov a České Budějovice. A nesmím opomenout, že jsme bydleli v nejvíc roztomilé chatce. Upřímně už se těším, až zase někam vyrazím a něco podniknu! Jak jste si užili prodloužený víkend vy?



5 comments:

  1. Nádherné fotky! Já jsem taky byla lyžovat, taky v Rakousku :) a Český Krumlov je nádherný, ale nikdy jsem tam zatím nebyla!!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Ahh, uplne zavidim. Co bych dala za to na chvili z Prahy a vsedniho zivota vypadnout. A priroda je ta nejlepsi moznost!

    www.poshlife.cz

    ReplyDelete
  3. ach, to je krása. Tyto články mě hrozně baví. Líbí se mi sledovat co dělají moje oblíbené blogerky. Ale ne ty články z Dubaje atd, ale z našich luhů a hájů a články ze života všedního dne. O tom to přeci je. :-D

    ReplyDelete
  4. Uplně snové fotografie. Děkuji za tip na výlet.

    ReplyDelete
  5. vypadá to všechno úplně dokonale, ta stezka korunami stromů musí být úžasná! a lyže závidím, já vůbec nevím, jestli se letos někam dostanu

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...