Saturday, April 2, 2016

ONEST

-PROPOLIS LIP BALM-
Bezbarvý balzám, jehož hlavními složkami jsou včelí med a organický propolis. Rty regeneruje, hydratuje a působí skvěle na popraskané rty, proti oparům (haleluja!) a dokonce i na různé nedokonalosti pleti (začervenání a mně dokonce pomohl na ekzém).
 -PINK ROSE/ BRONZE ROSE LIP BALM- 
Další dva balzámy už mají barevný nádech, ale stejně jako PROPOLIS LIP BALM skvěle hydratují a regenerují vysušené a popraskané rty. Ukrývá se v nich olej z plné hrsti okvětních plátků damašské růže.
Všechny tři balzámy vznikají z lisovaného ricínového oleje, oleje z meruňkových jader ukrytých uvnitř meruňkových pecek, kyseliny linolové, vitaminu A,C,E,F,K a vitamínů skupiny B, látky squalen ze zelených oliv a hroznového másla.
Já sama přiznávám, že jsem produktům od Onest naprosto propadla. Dobré balzámy na rty jsou pro mě nezbytností, jelikož trpím na opary a věčně vysušené rty. Navíc jim slouží ke cti jejich přírodní obsah a česká výroba.
Prodejní cena poduktu je 310 Kč.
Onest- instagram, facebook, web 



9 comments:

  1. Můžu se zeptat, jestli jsou ty poslední dva vegan nebo v nich je taky med (nebo něco jinýho živočišný ho)?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V těch dvou med není a tudíž ani nic živočišného)) Všechno, co balzámy obsahují jsem vypsala do článku, takže se nemusíš bát :) Med je pouze v Propolis lip balm))

      Delete
  2. Nu, nevím. Myslíš, že ta cena je adekvátní? Domnívám se, že ua balzám na rty je přehnaná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naprosto rozumím. Ono záleží, co člověk od takového produktu potřebuje a očekává. Hlavně si myslím, že celkově značka ONEST je pro určitý druh klientely. Je jasné, že pokud někomu jde jen o to, že si natře pusu a hotovo, tak je to velká částka...ale jakmile už se zaobíráš tím, kdo to vyrábí, za jakých podmínek, z čeho je daný produkt složený a jak působí na tvé tělo,(ne jen povrchově), potom si myslím, že cena přemrštěná není. Používám je chvilku, ale usuzuji, že vydrží vcelku dlouho. Navíc celkové provedení produktu. Je to ve skleněných nádobkách, které mají určitě jinou hodnotu, jak plast a krásné papírové krabičky taky něco stojí.
      Celkově je to asi pro lidi, kteří nad takovými věcmi víc přemýšlí (což vůči Tobě nemyslím nijak zle, je jasné, že někdo tohle nevyhledává) a třeba jim dělá zle používání výrobků s umělým složením a těch, které nejsou vyrobené pouze na přírodní bázy. :))

      Delete
  3. To balení je krásné. Už vím, co si budu přát jako dárek.

    ReplyDelete
  4. .. jsou parfémované?....jinak se mi moc líbí. Jako dárek budou dokonalé. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Propolis ne a z těch dvou tónovacích cítím trochu tu růži, ale opravdu jemně a příjemně))

      Delete
  5. To balenie je úžasné ! Skvelé aj ako darček :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...