Friday, February 21, 2014

Worse quality

Kvalita vs. kvantita. Dříve jsem dávala přednost kvantitě. Chtěla jsem, co nejvíce oblečení a bylo mi naprosto jedno z jakého materiálu daný kousek je. Čím jsem starší, (vtípné říct toto v 16 letech:D), tím si dávám větší pozor na kvalitu věcí. Stále jsem sice nedospěla do stádia, že první co mě zajímá je materiál a co vám budu vykládat, je to vždy cena na co hodím očko nejprve. Potom však následuje kontrola materiálu a zpracování. Bohužel se mi zdá, že v poslední době v ČR nemáme moc obchodů, kde je možné kvalitní kousky zakoupit. Kvalita oblečení se ve většině spíše zhoršuje než naopak. Jaký obchod je na tom podle vás kvalitou nejlépe?

 

shoes, shorts, bag-Zara, shirt, leather jacket-H&M, coat-UCB

photos by Kamila

29 comments:

  1. skvělé fotky, víš že jsem teď dumala nad tím, který obchod tu napsat ? Ale opravdu mě nic nenapadá. Mé oblíbené heamko, je sice supr, ale kvalita je taky dost mizerná. Jakým foťákem jsou fotky focené ?:)

    ReplyDelete
  2. Taky když jsem byla "mladší" tak jsem hlavně chtěla mocmocmoc (taky to je docela vtipný protože mě je "jen" sedmnáct... :D). Mě hlavně zklamala česká Zara. To byla katastrofa oproti zahraničí. A myslím, že jedna z těch lepších, po strašně kvality je ta 'série' Trend od H&M. :)
    Mimochodem, jsem tichý obdivovatel a tenhle kabát je prostě <333!

    ReplyDelete
  3. ty, fotky a ten post ♥ moc hezké dani !!! :))))

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. byla jsem poprvé v životě v obchodě 'Hollister' ve Vídni a byla jsem nadšená teda! není zrovna nejlevnější,ale koupila jsem si tam rifle a miluju je<3 měli tam taky nádherné šaty a sukně:)

    ReplyDelete
  5. Ty botky jsou prostě skvělé! ;)

    ReplyDelete
  6. Jů, Dani, to jsou vážně skvělý fotky! A s těma obchodama máš pravdu, je to hrůza, ted jsem si koupila svetr v C&A, zlevněný ze 698 na 98 (!!!) a složení 100% akryl. Jak za to mohli chtít 700, sakra?! Jako jsem hrozně ráda, že jsem si ho za tu cenu koupila, je skvělej, ale občas mě to složení děsí :D

    ReplyDelete
  7. Jsi dokonalá , jinak to říci nejde!! Já jsem taky PRO kvalitu, ale souhlasím, že v ČR je to s nabídkou dost mizerné...za mě vítězí nicméně Mango :)
    Mimochodem...dokonalé fotky, prosím smím se zeptat, který foťák a objektiv používáš? :)) děkuju*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyto fotky fotila Kamča :) Používá Canon 6D a objektivy 50mm/1.4f a 24-105mm/4L :)
      Moc Ti děkuji!

      Delete
  8. Hm tazko povedat. Mam pocit ze chcu aby sme stale obmienali oblecenie. Preto je vsade take barzjake! Ale daju sa najst kvalitne kusky. Ja nemam problem s nicim ale vela robi aj pranie... Mam rada zaru. Ale samozrejme nemyslim tie synteticke kusky :)

    ReplyDelete
  9. Tak strašně moc ti to sluší. :)

    EJNET

    ReplyDelete
  10. Jsi krásná! Dokonalý fotky! :)

    ReplyDelete
  11. Krásné :) žádný obchod mě nenapadá, je to děs. I Zara mě docela zklamala v poslední době...

    ReplyDelete
  12. Opäť super fotky, rovnako aj outfit. Milujem tie botičky, aj ja chcem :( S tým o nízkej kvalite oblečenia súhlasím, je jedno, či mám bundu z Primarku za 15€, alebo zo Zary za 150€, kvalita ani jedného kúsku nezodpovedá mojej predstave.

    Pozývam na GIVEAWAY na mojom blogu www.michaelakovalcikova.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Jsme na tom stejně - čím jsem starší, tím víc mě zajímá kvalita. Je lepší si koupit jednu dražší kvalitnější věc, než třeba 5 méně kvalitních, alespoň podle mě. Jinak se mi tento outfit moc líbí a vůbec bych do tebe neřekla, že je ti 16! Vypadáš tak na 18-20, haha :D

    ReplyDelete
  14. Také se dosti rozmýšlím, než si něco koupím. Ty méně kvalitní věci kupuji už jen ve slevách. Pokud mám dát za něco plnou cenu, tak chci vědět, že mi to vydrží...
    PS. Ty botičky mám taky :-)

    ReplyDelete
  15. ja kupujem aj nekvalitnejšie veci (hlavne na nete, ebay napr.) a to mi taha na 20ku :D ale to hlavne preto, lebo ma oblečenie zvykne začať nudiť po dakej dobe a bolo by mi luto kebyže ma prestane baviť niečo drahe :) preto si možno treba najsť dajaky kompromis v tom, že napr. klasicke kusky ako biela košela, sako, dobre skinny džiny si trošku priplatiť a ptm nejake sezonne vychytavky aj za lacnejšie...

    ReplyDelete
  16. Perfektní! Moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  17. Skvely fotky a skvelej outfit! Mrzi me ze jsem ve slevach neulovila tyhle kratasky. Btw, kvuli tobe zas zacinam touzit po delsich vlasech ( taky jsem mela eru, kdy jsem je mela do pasu :D), vypadas jak vila :)

    ReplyDelete
  18. úžasné!! :) a naozaj krásne fotky :)

    ReplyDelete
  19. už o víkendu jsme s holkama konstatovaly, že si vážně vážně úžasná!! <3

    ReplyDelete
  20. také dávám přednost kvalitě!! Mimochodem krásné kratasy a boty!!

    ReplyDelete
  21. Také dávám přednost kvalitě a cedulku s materiálem lovím hned po omrknutí kousku ;-) Ale těžko radit kde, háemko a zara za moc nestojí, dobrý je třeba Benetton, Tom tailor nebo s.Oliver :-)

    ReplyDelete
  22. Já jsem, co se kvality za rozumnou cenu týče, dala sbohem běžným obchodům, a chodím po sekáčích.

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...