Wednesday, April 29, 2015

Cosmopolitan event

Přesně před týdnem jsem se vydala do Prahy na akci s Cosmopolitanem a užila si super den. Po "dé jedničce" jsem se dodrncala až na místo, kde celý meeting probíhal a to do krásného Park Hotelu Popovičky. Na místě na nás čekaly dárečky v podobě pro nás vytvořeného trička a nového čísla Cosmopolitanu.
Jedním z účelů konání celé akce je nový projekt Cosmopolitanu ve spolupráci s blogerkami (coming soon!), takže první, co nás na místě čekalo, bylo uvedení do kontextu celého projektu. Dále přišel výborný oběd (+nejlepší okurková limonáda) a dezertíky.
S plnými břichy jsme si poté vyslechly něco o kosmetické značce Urban Decay, která přichází tento rok do ČR a byly odměněny štědrými dárečky. Pak jsme mohly vidět Urban Decay kosmetiku i v akci.Později jsme měly tu čest setkat se s módní redaktorkou časopisu Harpers Bazaar Lucií Janotovou a poslechnout si, co nosit toto léto a také s šéfredaktorkou Cosmopolitanu Sabrinou Karasovou.
Celý den jsem si moc užila a ráda jsem poznala opět nové lidi. Děkuji Cosmopolitanu za super akci!
Co říkáte na Urban Decay? Máte něco na svém wishlistu? Já si vždy přála NAKED paletku, tak jsem štěstím bez sebe, že ji konečně mám :) 



#cosmobloggers coming soon!

7 comments:

  1. Musela to být moc fajn akce podle fotek i u jiných blogerek:)

    ReplyDelete
  2. Z paletky mám taky strašnou radost, bylo to super:)

    ReplyDelete
  3. Naked paletka musí byť určite skvelým potešením! Som zvedavá! :-)

    ReplyDelete
  4. Tolik výborného jídla, mňam..a ta poslední fotka s nafukovacími písmeny!!

    Tak krásný první Máj,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  5. ... písmeno G a šaty = Daniela :-D To je přesně ono!!!! Cosmopolitan nemá být jen o modelkách a luxusních reklamách, ale pro a o obyčejných lidech :-D

    ReplyDelete
  6. Ahoj. Mě se líbí, jak to každá blogerka pojala jinak....

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...