Monday, April 13, 2015

Hot or not?

Zvonáče. Jeden z top trendů tohoto roku. Buď je milujete nebo nenávidíte. Já se hrdě řadím mezi ty, co jim přišli na chuť. Tento střih kalhot se mi vždycky líbil, ale do teď nebyl téměř k sehnání. Svým střihem parádně lichotí postavě a hlavně ozvláštní každý outfit. Musí se s nimi však umět pracovat a vybrat správný typ bot. Za mě určitě nejlíp vypadají s teniskami a polobotkami. 
Už od začátku roku jsem doufala, že si nějaké pořídím, ale nechtěla jsem klasické džíny. Do oka mi padly právě tyto šedé ze zajímavého materiálu z H&M nebo Lindexu. Co vy a zvonáče? Hot or not?


shoes- ADIDAS
pants, long kimono, trenchcoat- H&M
crop top- NEW YORKER
sunglasses- URBAN OUTFITTERS
bag- ZARA

23 comments:

  1. Džínovým stále nemůžu přijít na chuť, ale látkové jsou pro mě určitě hot! Na léto si chci pořídit kratší navy blue verzi:)
    A tobě určitě padnou, skvělá kombinace!

    ReplyDelete
  2. Na tobě je to hot! :O
    Ale na sobě si to nějak vůbec nedokážu představit :D

    ReplyDelete
  3. u mě asi not, mam je proste spojene s dobou, kdy je nosila moje mamka apod, nebo ja kdyz mi bylo 11.. libi se mi ten trenchcoat, ten je krasny, ale jinak zbytek outfitu se mi tam moc nehodi.. boty bych urcite dala nejaky "jemnejsi" a v jine barve :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  4. Ja by som si to na sebe predstaviť nevedela, ale tebe to mimoriadne pristane <3

    ReplyDelete
  5. Vyzerá to úžasne!! Mám v pláne si tiež také nohavice kúpiť, ale z rifloviny :)

    vikibatalik.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. Nejspíš by se mi normálně nelíbily, ale na tobě vypadá všechno skvěle, prostě to umíš skombinovat! :)

    ReplyDelete
  7. - je to nefer ! drtiva vetsina naroda by vypadala jako kreten, ty vsak nikoli ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  8. Konkrétně tyto jsou třeba docela pěkné, ale jinak je nemusím.. nejsem vysoká a vždycky jsem v nich vypadala strašně :D Outfit moc pěkný :)

    ReplyDelete
  9. vzpomínám si, jak mi bylo asi 12 a milovala jsem zvony a mamka vykládala o rovných kalhotech a o mrkváčích a já jsem zarytě prohlašovala, že to bych na sebe nikdy nedala..a teď se mi zase nechce do zvonáčú, ale věřím, že si na ně postupně zvyknu (a jak sama píšeš, mají své výhody!)..a právě ty látkové, a hlavně takové letní a volnější se mi líbí moc :)

    ReplyDelete
  10. Tobě sluší úplně všechno!!! Neskutečný! ♥
    Diary of a Girly Things

    ReplyDelete
  11. souhlasím s jedním komentářem výš, tohle by mohl nosit jeden z milionu...tím jedním jsi Ty a vypadáš božsky ♥

    ReplyDelete
  12. Nu, vzít si tyto kalhoty, to je řádná odvaha. Větší část národa by v tom vypadala hůře než v leginách. :-C To není Tvůj případ. :-D

    ReplyDelete
  13. .. pro mne jsi BOLOGERKA ROKU. Kterápak jiná modelka by mne mohla inspirovat tímto modelem :-D.....

    ReplyDelete
  14. mne sa to páči ale osobne na mne teda nie, ale napr. na carolinesmode mam tieto outfity rada, a ty vieš kombinvat jednotlive kusky tak dobre ako nikto ♥♥♥
    a inak neplánuješ napisat clanok o tom ako sa staras o vlasy? lebo uz dlhsie pozorujem ake ich mas krasne hebke az to nie je mozne :OO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju <3
      Článek o vlasech neplánuji, protože se o ně vůbec nestarám. Nepoužívám nic jiného než šampón a kondicioner :))

      Delete
    2. a aku značku používas prosíím ? :) lebo ja ich mam hrozne polamane najma vyzera to hrozne ale teraz som si kupila kondicioner od aussie tak dufam ze sa to da nejako do poriadku :))

      Delete
  15. mě nesluší, ale ty v nich vypadáš vážně skvěle, myslím, že to bude o typu postavy, jinak se mi jako kousek líbí, ale na mě prostě nevypadají, bohužel :D

    http://evansonthetop.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Tie adidasy ti závidím! sú krásne. a zvony? Ja tiež nad nimi premýšľam, ale ešte potrebujem trochu času, alebo si musím nájsť čas ísť pohrabať do sekáčov, lebo sa mi nechce vyhadzovať za ne veľa penazí, ked viem, že ich nebudem nosiť často. Teda, aspoň si to myslím. :P ale na tebe vyzerajú super! a s tým trench kabátikom. :)

    ReplyDelete
  17. mě osobně se zvonáče spíše nelíbí, ty v podobě džínů až nesnáším, ale tady tyto kalhotové jsou bomba! a ještě k tomu tvá kombinace celého outfitu se mi opravdu velmi líbí, jsi pro mne jedna z nejzajímavějších osob v ČR. :)

    ReplyDelete
  18. Na tobě vypadají úžasně! Já osobně bych je ale nemohla. :(

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...