Sunday, April 26, 2015

Top trends for spring/summer 2015

Jaro už je v plném proudu a tak mě napadlo se s vámi podělit o top trendy této sezóny. Pár jste jich jistě už pochytili, ale pro takovýto článek není asi nikdy pozdě.Jaký designér vás se svou spring/summer kolekcí nadchl nejvíce? Mě překvapivě Versace, milovaný Balenciaga a Tibi.

Bílá, bílá, bílá...večná barva. Jsem si jistá, že mnoho z nás má bílou přímo v lásce, takže se toto jaro a léto může radovat. Bílá tu byla, je a vždy bude, ale kdy bude lepší chvíle na její nošení než nadcházející sezónu? Kdo ví....a proto říkám (a nejen já): Nosme bílou!
...


Denim. Každý bere jeany jako znak pohodlnosti, základ šatníku, prostě jako klasiku všech klasik, kterou má doma každý. Ale! Letos se s denimem můžete naprosto odvázat. Sukně, šaty, košile, overaly, bundy...cokoliv vás napadne. Dokonce i denim on denim.
Maxi šaty/sukně nebyly nikdy tak trendy jako letos. Pokud máte rádi pohodlnost, tak tohle je tou pravou volbou na léto 2015. Nejlépe bílé (krajkové), s potiskem abstraktních květů či bohémské a barevné, jako ty od Valentina.

Kůže je fajn, ale broušená kůže je ještě lepší! Není tajemstvím, že se designéři inspirovali 70.léty. Názornou ukázkou je právě semiš, který má super retro efekt.

Bílá krajka a vzdušné šaty k létu zpravidla patří, tak proč tyto dva prvky nespojit dohromady? Už na Coachelle nám spostu hvězd ukázalo, že toto spojení funguje.

Asi můj nejoblíbenější trend. Vypadá zajímavě, originálně a má opravdu něco do sebe. Odhaluje, ale ne příliš a můžete v těchto kouscích vypadat pokaždé jinak podle toho, co si pod ně obléknete...

Já osobně jsem zvyklá na třásně tak maximálně z kabelek a kimon (což pofrčí i letos), ale návrháři si s nimi natolik vyhráli, že by se člověk nestačil divit. Jen si stále nejsem jistá, jestli jsou třásně přímo pro mě...na ostatních se mi však moc líbí!
Co se týče bot, tak jsou jasnou volbou šněrovací sandály/gladiátorky a platforma.
Jakým trendům fandíte vy?

6 comments:

  1. Takéto články by som si prosila častejšie :)) Pre mňa je najlepší Tibi a Fendi! <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. povedené ! :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. .... podle mne jsi blogerka NO. 1., protože tento článek Ti musel dát práce. To jde vidět, že to děláš, protože Tě to baví.... Gratuluji ke článku. SUPER.

    ReplyDelete
  4. ja som sa zalúbila do strapcov :) uz len vymysliet ako ich vniest do jarného šatníka :) asi nejakú suknicku

    ReplyDelete
  5. Miluji to síťovné.... je to jako o Chytré horákyni.... oblečená neoblečená.....nu, ale kam s tím....na úřad, kde pracuji asi ne .-C

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...