Wednesday, August 26, 2015

Greece 2015

Řecko je rozhodně jednou z mých nejoblíbenějšíh destinací! Letos jsme se vydali, po loňské Krétě, na Korfu. Korfu se mi snad líbilo ještě víc. Zamilovala jsem se do místních růžových domečků, do paláce císařovny Sisi a do malých řeckých vesniček. Po ostrově jsem cestovali tři dny a během nich jsme narazili na nejkrásnější pláž, prošli si hlavní město (které je strašně super a chvílemi byste vůbec neřekli, že jste v Řecku!), navštívili malou vesničku Pagi a místní bistro, kde se točila jedna z bondovek a pochutnali si tam na výborném řeckém frappé. Nebylo nouze ani o dny strávené na pláži. Sice jsem si svou alabastrovou kůži moc neopálila (ne, že bych po tom totužila, haha), ale není nad takový relax na lehátku s knihou. Nemůžu se dočkat, až zase někam vycestuji. A že to nebude trvat dlouho! Kdo uhádne?


14 comments:

  1. ten styl, jakým si udělala ten post je bezkonkurenční

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Řecko je rozhodně na mém seznamu kam jednou musím..tvé fotky to jen potvrdily,vypadá to tam úžasně! :)

    ReplyDelete
  3. Já chci taky cestovaat! Je to krásný:)

    ReplyDelete
  4. - na korfu jsem byla, ovsem jako dite a pamatuju si predevsim toulavy psy a nekonecny olivovy haje. ruzovy domecky ee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, psa jsem tam vůbec neviděla za celou dobu snad :D
      Každopádně je velká škoda, že domečky si nepamatuješ, je tam jeden vedle druhého. V centru teda ne, ale v těch dědinkách a údolích je jich neskutečně plno! Tak 80% domů na Korfu má růžovou fasádu:D

      Delete
  5. Kréta je moje srdcovka, letos podruhé..ale chci dát brzy šanci i ostatním Řeckým ostrovům a Korfu je jedním z nich (společně se Santorini a Zakynthosem)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  6. super fotky! na cem je upravujes?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! Všechny jsou focené mobilem a nijak upravené nejsou)) Jen ta černobílá je normálně ten filtr na Snapchatu :)

      Delete
  7. Tenhle celý post je super a věřím, že sis to moc užila, růžové domečky bych si taky zamilovala <3 já z Řecka byla jen na Krétě a líbilo se mi tam moc, taky bych ráda procestovala i další ostrovy :-)

    kraskadne.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Krásne spracovanie článku :). Ja som bola v Grécku raz a bola to asi najlepšia dovolenka, veľa sme sa nacestovali a stále sa niečo dialo. :)

    ReplyDelete
  9. Jéé, v Řecku musí být (nejen podle tvých fotek) nádherně! :)

    ReplyDelete
  10. Korfu musí byť krásny ostrov! Veľmi pekne zorganizovaný príspevok :)
    Simimaus

    ReplyDelete
  11. Byla jsem na Korfu. Rozhodně nepopírám, že je Korfu nádherné. Ale podle fotek bych soudila, že jsi byla na jiném světě a ne na stejném ostrově. :-D

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...