Monday, December 28, 2015

This is the end...

"New year, new me..." a podobné hlášky jsem vždy nesnášela. Prvního ledna se jimi vždy zaplní celý internet a všem nám je jasné, že tato předsevzetí vydrží většinově tak do druhého dne. Já neměla nikdy potřebu "zneužívat" nový rok na to něco měnit. Když chce člověk udělat změnu, tak nepotřebuje záminku nebo čekat na "správnou chvíli", kterou bývá pro většinu Nový rok. Ale tentokrát jsem poprvé pochopila, že to nemusí být ve všech případech až tak hloupý a klišé nápad. Přiznám se, že letos (teda vlastně příští rok) si dám předsevzetí taky! Tak nějak mi došlo, že postoj k životu, který momentálně mám není správný, není ten, jaký bych měla mít a chtěla mít. Za rok 2015 jsem se nikam neposunula, spíš jsem se topila sama v sobě a ve svých myšlenkách a tak jsem si uvědomila, že rok 2016 může být naopak rokem mého osobního růstu. Rozhodla jsem se, že se nebudu bát, hlavně lidí, (což zní asi vtipně), ale prostě kontaktu s nimi a vůbec toho, že má člověk moc vám ublížit, urazit vás nebo naopak jediným slůvkem získat vaši pozornost, nebudu si stěžovat, (nejlépe už nikdy, ale znáte to :D), budu upřímná, hlavně k sobě, nebudu se snažit o respekt u lidí, u kterých ho nikdy mít nebudu, budu šťastná...myslím vnitřně, ten stav, o kterém rozhodujete vy sami. Budu tvořit a prožívat každý moment a hlavně doufat, že se mi tohle všechno podaří a ne jen na další rok...nebude to jednoduché, ale všechno je v nás a jsem přesvědčená o tom, že to, jaký bude nadcházející rok, si volíme sami.Tak vám přeji krásný rok 2016, ať je pro každého z vás něčím krásným a obohacujícím<3


shoes- DR.MARTENS
dungarees- ZARA
long kimono, top- H&M
backpack, faux fur coat- LINDEX

15 comments:

  1. Napísala si to krásne! Netreba si vždy na niečom hľadať zámienky. Krásny rok 2016 prajem aj tebe :)
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  2. Hezky napsané :) Přeju šťastný a úspěšný rok 2016!

    ReplyDelete
  3. Naprosto perfektní outfit, vážně, děsně se mi líbí! A krásné napsáno, tak ať ti to vyjde! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. skvělý článek :) doufám, že se ti to podaří :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  5. Úžasný článok ! V každej jednej vete sa nachádzam a súhlasím s tebou ! Ako som čítala vetu o tomto roku, že si sa k ničomu neposunula - tak som si uvedomila že vlastne ani ja. Tento rok bol pre mňa prevažne "introvertný" vo veľa veciach čo ma moc mrzí. Len som premýšľala ale k ničomu som sa neodhodlala a nedonútila - lenivosť nado mnou vyhrala.
    Myslím si že s kontaktom ľudia a pod. máme rovnakú "povahu" alebo ako by som to nazvala :D. Ja som dosť hanblivý človek čo mi na mojej povahe strašne vadí:/.

    A k outfitu : je krásny i keď najprv mi vadilo to kimono, že nepasuje s tým svetrom. Inak skvelé ! :)

    aestaste blog

    ReplyDelete
  6. Krásne napísané a čo sa outfitu týka, tak ten sa ti vážne vydaril! Si vážne krásna :)

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    ReplyDelete
  7. Krásně napsané, ve všem souhlasím. Pokud člověk opravdu něco změnit chce, nepotřebuje na to "zítřek", "pondělí", "další měsíc" nebo "Nový Rok". 2015 pro mě byl rok, kdy jsem našla sama sebe, a doufám, že v roce 2016 tento duševní stav bude přetrvávat nebo se vyvíjet ještě víc. Btw. Hrozně ti to sluší, jako vždy.. :)

    ReplyDelete
  8. Krásně jsi to napsala! Snad ti to vyjde, jako introvert chápu, že určité věci jsou skoro nepředstavitelné, moje povaha mi často dává zabrat. Věřím, že se určitě posuneš dál!

    ReplyDelete
  9. Krásne napísané :) A veľmi sa mi páči aj ten outfit :) V novom roku ti prajem všetko dobré! :) N.

    ReplyDelete
  10. Naprosto skvělý článek a krásné fotky:))

    ReplyDelete
  11. Dobrý článek a krásné fotky.

    ReplyDelete
  12. Super článok :) aj ja som si nikdy nedávala predsavzatia na nový rok, možmo len párkrát, no tento rok som si povedala, že si nejaké dám :)
    janesworldblog

    ReplyDelete
  13. Škoda, že nemáš předsevzetí dávat čánek každý den. :-( Protože tvuj blog mě moc baví.

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...