Sunday, May 15, 2016

Wolf Gang night at the pool

Před víc jak rokem jsem se zúčastnila své první Wolfgang přehlídky. Tenkrát se fashion show konala v prostorách dnes už Fait Gallery a byla naprosto super (ostatně jsem se o tom nezapomněla zmínit). V pátek 13. se konala přehlídka další. Opět ve velkém stylu a snad ještě lepší než ta předchozí. Místem činu se staly brněnské městské lázně (no, kolikrát si ještě budu moct vlézt do vypuštěného bazénu?!). Stejně jako posledně měla celá akce stanovený dress code-monolitic. Dalo se celkem čekat, která barva u mě vyhraje...ano, růžová! Celý večer provázela skvělá hudba od Himalayan Dalai Lama (<3), NobodyListen a Porn Bodies. Přehlídku tvořily jak kousky z kolekce samotného Wolfgangu, tak i od návrhářů Jakuba Polanky a Lukáše Macháčka. Jinak jsem se zamilovala mimo snad všech šatů i do červeného obočí, které měli všichni kluci nabarvené. Krásný detail. Už teď se těším na další Wolfgang night! Jaké kousky padly do oka vám?




11 comments:

  1. Danielko, ty koláže jsou doko! A outfit jakbysmet <3

    ReplyDelete
  2. Awesome show!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Vypadá to fakt hodně dobře a tobě to děsně sluší :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Tak mít možnost sledovat přehlídku ve vypuštěném bazénu, wow, to bych bral taky =)
    A povedená kolekce, pár kousků se mi fakt hodně líbí =)
    Díky za report,

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  5. Všechno boží, tvůj outfit nejvíc! Vypadáš hrozně vysoká i v těch teniskách, perfektní :-)

    ReplyDelete
  6. Mě se líbí úplně všechno. Fotky v článku jsou na profi úrovni, tedy jejich úprava. Ty koláže musely dát neskutečnou práci. Vypadá to dokonale. Tleskám.

    ReplyDelete
  7. Ach, ty fotky, modely, koláž, červené obočí,místo přehlídky......závist.....

    ReplyDelete
  8. Ahoj, opravdu krásná přehlídka!
    Chtěla jsem se zeptat, jak se na takovou přehlídku dá dostat. Jestli musíš dostat pozvánku - popř. jak toho docílit a nebo si lístek stačí někde koupit. Móda mě moc zajímá a baví a jelikož jsem z Brna, kde se moc zajmavých dostupných přehlídek nekoná, ráda bych byla aspoň jednou nějaké jako je tahle součástí.
    Děkuji moc za odpověď, V :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, na tuto akci se dají normálně koupit lístky. Stačí, když budeš sledovat jejich fb stránku a až bude zase nějaká přehlídka, tak se stavit do jejich kamenného obchodu, kde se dají lístky koupit))

      Delete
  9. Ty jo, tak to všechno vypadá božsky ♥

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...