Saturday, August 30, 2014

I love...

Je sice pravda, že nejsem žádný kosmetický nadšenec. V líčení se dostanu tak jedině k rťěnkám a výjimečně k tvářence, ale přesto mám své velké oblíbence, o které se chci s vámi podělit.

/Jak jste si jistě všimli, rtěnky nosím! A moc ráda. Dokonce by se dalo říct, že bych bez rtěnek nemohla žít. Nebráním se žádnému odstínu, ale mé nejoblínenější jsou fialové a růžové. V Londýně jsem si konečně koupila své, dlouho chtěné, rtěnky z Topshopu. Obě jsou naprosto skvělé! První ve fialovém odstínu Straight Ace a druhou v růžovoučkém odstínu Tease. Nosíte rtěnky? Jaké jsou vaše nej odstíny?
/Občas se stane, že je potřeba trochu probudit tváře tvářenkou. Tuto od Sleeku jsem si pořídila též v Londýně a jsem s ní moc spokojená. Mimo jiné je v nádherném odstínu, z kterého mi až oči přechází. Vypadá přirozeně a hodí se na ty dny, kdy se probudím s obličejem naprosto bez života.
/A v neposlední řadě vám chci ukázat i parfém Roses de Chloé, který se stal za krátkou dobu mým nejoblíbenějším parfémem. Vůně je krásně svěží a květinová, ideální na léto...jen škoda, že to už nám odchází. Ale to neznamená, že ho odložím! Rozhodně zajděte do parfumerie a přivoňte si! Co používáte za parfém vy?



19 comments:

  1. supr !!! :)))) a hodně hezký gif :D

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tiež milujem rúže a odtiene rada striedam a skúšam nové a nové! Taktiež sa veľmi nemaľujem.. niekedy púder a líčenku ;) :D A parfém mám taktiež jeden skvelý obľúbený - "Cartier baiser volé" , ktorý len odporúčam !! :)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, super článek. Taky bych chtěla vyzkoušet kosmetiku Sleek, škoda že v u nás není k dostání. Můj nej parfém je Acqua di gioia, miluju tu vůni :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  4. "Dokonce by se dalo říct, že bych bez rtěnek nemohla žít. " ... Presne to tak mám aj ja :) Krásne rúže :)

    ReplyDelete
  5. Rtěnky jsou super věc, taky je zbožňuju :) Akorát většinou to mám ráno tak, že nestíhám - takže na rtěnku už nějak nezbyde čas :D Nosím ji proto méně často, než bych chtěla...a mojí vůní je momentálně stejná jako tvoje, Roses de Chloé :) Vyzkoušela jsem ji v parfumerii a přála jsem si ji, takže jsem ji nakonec dostala k narozeninám :)

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
  6. ty rtěnky jsou parádní! nádherné odstíny :)) a chloé je prostě top! <3

    ReplyDelete
  7. Ty rtenky jsou naprosta dokonalost!!!

    ReplyDelete
  8. já jsem absolutní milovník rtěnek, takže jsi mě potěšila hlavně tou fialovou !

    ReplyDelete
  9. Mám rtěnky 3, ale chystám se k nákupu dalších. Dřív jsem se malovala docela hodně, ale už mě to pustilo. Teď chodím nejčastěji nenamalovaná, ani nevím, jestli tu mám nějakou nevyschlou řasenku. :D Tobě tenhle styl stejně sluší nejvíc. Jsi přirozeně krásná, nepotřebuješ tunu líčidel - ale rtěnky, ty k tobě sednou úžasně.

    ReplyDelete
  10. Odstíny rtěnek vypadají suprově a vlastně celý jejich design. Rtěnky jsem si také zamilovala, nejradši mám rudé a trochu do oranžova odstíny, růžové také ale musí to být syté barvy protože v takových těch lehkých a bledých odstínech vypadám jak přimrzlá :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. já mám rtěnky strašně ráda moje nejoblíbenější je něco jako vínová a fialová dohromady od kiko, koupila jsem si ji ve Francii a je naprosto nejlepší jinou už ani nechci a parfém mám teď od VS dark orchid a nemůžu si ji vynachválit!

    ReplyDelete
  12. Ja vôbec nie som kozmetický nadšenec a jedine čo si na seba dám je riasenka a potom si zvýrazním obočie :)) Veľmi sa mi páči ružový rúž na pery! :))

    ReplyDelete
  13. Parfám mám a miluji jej. Rtěnky neznám, ale polepším se :-D

    ReplyDelete
  14. Chloe voní úžasně! A tvářenka i rtěnky mají moc hezké odstíny! :)

    ReplyDelete
  15. Ty rtěnky vypadají úžasně!!! :) ♥

    ReplyDelete
  16. Také mám Roses de Chloé a je úžasná!! Na léto jsem si teď oblíbila více svěží a lehkou vůni od Avonu (a také o dost levnější) Caribbean Paradise :)

    ReplyDelete
  17. Zamilovala som sa do tých farieb :3

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  18. mně moc voněla zelená verze tohoto Chloé parfému, takže nepochybuji, že tahle je také skvělá :) rtěnky zbožňuju, ale nemám kuráž je nosit každý den :) paradoxně nejradši mám výraznější rudé a červené odstíny. přijde mi, že ty světlejší mi vůbec nesluší :/

    ReplyDelete
  19. Ty rtněnky vypadají moc dobře, asi je taky vyzkouším!

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...